Beer Sheva – FCSB: Vezi ce echipa de start ar putea utiliza Dica!

FCSB - Hapoel Beer Sheva

Doua sunt problemele de lot cu care tehnicianul FCSB-ului se confrunta pentru acest duel. Este vorba de Alibec, exclus din lot si Pintilii, accidentat. In aceste conditii, in atacul bucurestenilor va evolua Gnohere, in timp ce la inchidere, Dica ii poate titulariza pe Nedelcu si Morais.

Joi, ora 20:00: Hapoel Beer Sheva – FCSB
Cotele partidei la Unibet
2.25  3.30  3.30

Echipa probabilă FCSB: Fl. Niță – R. Benzar, Planici, Bălașa, Momcilovici – Nedelcu, J. Morais – Teixeira, Budescu, Fl. Tănase – Gnohere

Clasamentul grupei G: FCSB 6 puncte, Viktoria Plzen 3p., Beer Sheva 3p., Lugano 0.

La pariuri, FCSB este deja calificata in primavara europeana

Casele de pariuri considera ca accederea FCSB-ului in 16-imile Ligii Europa, este ca si parafata, dupa cele victorii contabilizate in Grupa E a intrecerii. Doar 1.50 are cota echipa lui Dica sa se califice in turul urmator, la mare distanta de Plzen, cota 4.25 si Hapoel Beer Sheva, cota 5.50. Pentru bucuresteni, calificarea ar fi prima in primavara europeana, dupa 4 ani de absenta.

4 meciuri in 10 zile

FCSB are un program incarcat in aceasta perioada. Dupa confruntarea cu Beer Sheva, pana pe 29 octombrie, cand va juca la Craiova, in etapa a 16-a de Liga, Budescu si compania vor mai evolua cu Timisoara, acasa, tot in campiont (22 octombrie) si la Sănătatea Cluj, in Cupa Romaniei (25 octombrie).

1.40 are cota FCSB sa se impuna in meciul cu ACS Poli Timisoara de pe 22 octombrie

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu