Belarus – România: Unde se vede la TV meciul „tricolorilor”, echipe probabile & cotele la calificare!

Belarus – România se joacă joi, 12 octombrie, în etapa 7-a din cadrul calificărilor pentru Campionatul European din 2024. Partida se va juca pe teren neutru pe Szusza Ferenc Stadion din Budapesta și va fi condusă la centru de norvegianul Espen Eskås. Un amănunt important este faptul că meciul se va juca fără spectatori, la fel cum va fi și următorul duel al tricolorilor, cel cu Andorra de la București.

În luna septembrie, reprezentativa lui Edi Iordănescu a adunat 4 puncte din dubla de pe teren propriu cu Israel (1-1) și Kosovo (2-0). Astfel, România are un total de 12 puncte, la două lungimi distanță de lidera Elveția, dar cu un punct peste Israel și șapte peste Belarus și Kosovo.

Mai sunt patru runde de jucat, Elveția rămâne clar favorita grupei, iar naționala noastră se va lupta cu Israel pentru locul secund. Războiul care a izbucnit în ultimele zile, face ca partida care trebuia să se joace joi la Tel Aviv între Israel și Elveția să fie amânată. Dacă lucrurile nu vor reveni la normal în Țara Sfântă, foarte probabil duelul Israel – România se va juca pe teren neutru.

J. 21:45, Belarus – România
Cote Betano: 6.80  3.95  1.53

Meciul va fi  transmis de Antena 1

În ultimele două etape vom juca în deplasare cu Israel și acasă cu Elveția, dar până atunci avem două partide în octombrie din care ar trebuie să adunăm 6 puncte. Victoriile sunt obligatorii în duelurile cu Belarus (la Budapesta) și cu Andorra (la București)

Conform bookmakerilor, avem prima șansă la victorie joi seara și suntem favoriți la locul al doilea în grupă. Elveția, are o cotă de 1.18 la câștigarea grupei, România este cotată cu 1.62 pentru o clasare pe locurile 1-2, în timp ce Israel are 2.00 pentru o clasare în primele două poziții.

Pariază acum

12 octombrie | ora 21:45 Belarus – ROMÂNIA
15 octombrie | ora 21:45 ROMÂNIA – Andorra
18 noiembrie | ora 21:45 Israel – ROMÂNIA
21 noiembrie | ora 21:45 ROMÂNIA – Elveția


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Echipe probabile

Cristi Manea probabil că ar fi fost titular, dar fundașul dreapta s-a accidentat la mijlocul lunii septembrie. Pe flancul stâng al apărării, Mario Camora a suferit o ruptură musculară în meciul de duminică dintre Dinamo și CFR. Astfel, Edward Iordănescu l-a convocat de urgență pe Andrei Borza de la Rapid.

Belarus: Plotnikov – Karpovich, Politevich, Polyakov, Volkov, Pechenin -Korzun, Kaplenko, Bocherov – Kontsevoy –  Morozov
România: H. Moldovan – Rațiu, Drăgușin, A. Burcă, N. Bancu – N. Stanciu, Screciu, Cicâldău – I. Hagi, D. Alibec, Fl. Coman


Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu

500 de RON
la prima depunere

Deschizi Cont, Depui si Primești Bonus
Pariaza acum la Betano
close-link
Ia 500 de lei de la Superbet
Pariază acum
close-image