Belgia: Nationala lui Kompany, Hazard si De Bruyne, lider in topul FIFA!

Dupa succesul de marti seara, capitanul Belgiei, Vincen Kompany, a fost extrem de fericit, declarandu-se mandru de colegii sai si de faptul ca au reusit sa duca Belgia pe locul 1 in topul FIFA, terminand lideri si in grupa B.

sursa foto: bolaraga.com

Vincent_Kompany_-_Belgium

Belgia si-a incheiat campaina de calificare la Euro 2016, cu o victorie care i-a dus pe primul loc, in topul celor mai bune formatii. Golurile lui Mertens, De Bruyne, si Hazard, au facut ca belgienii sa termine pe prima pozitie si in grupa B, depasind Tara Galilor. Generatia actuala a reusit sa defileze in aceasta campanie de calificare, fapt ce le da mari sperante la Campionatul European din 2016.

Capitanul Vincent Kompany, a declarat: „Trebuie sa ramanem cu picioarele pe pamant, in ciuda euforiei! Suntem numarul unu in lume si Olanda a ramas pe afara, dar au fost moment cand ma uitam pe clasament si eram pe pozitia 80. Trebuie sa intelegem ca este fotbal, astazi esti jos, dar talentul se rasplateste intotdeauna. S-a lucrat bine in Belgia si suntem pregatiti pentru ceea ce urmeaza”.

Fundasul lui City a fost impresionat de evolutia coechipierilor sai in partida cu Israelul. Dupa o prima repriza mai putin reusita, Hazard&co au marcat de trei ori in 20 de minute, invingand cu 3-1, facandu-l pe Kompany sa declare: „A fost cea mai buna repriza a noastra din aceste calificari, dar nu am reusit sa marcam. In partea secunda nu am facut cel mai bun joc al nostru, dar am inscris de trei ori, depasind momentele grele ale partidei.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu