Belgia poate deveni diseara cea mai buna nationala a lumii! Ce au de facut Hazard & co.?

In ultimul meci al acestei campanii, Belgia primeste vizita Israelului. De Bruyne, Hazard si compania si-au atins deja tinta principala, reusind sa se califice fara mari emotii la turneul continental. Meciul mai are insa cateva mize extrem de ridicate.

Strict raportat la campaniei, putem spune ca Israelul iese din cursa pentru locul 3, in cazul unui esec. Nici o remiza nu ii ajuta prea mult. De partea cealalta, Belgia lupta pentru 3 puncte ce ii asigura locul 1 al grupei, dar mai ales, prezenta in urna capilor de serie la tragerea la sorti pentru grupele CE 2016. Nu doar atat insa!

Cu o victorie repurtata in aceasta runda finala a campaniei, Belgia urca pe locul 1 in clasamentul mondial al nationalelor intocmit de FIFA! Reprezentativele depasite ar fi Argentina si Germania, finalista si castigatoarea titlului in cadrul Mondialul din 2014! Un salt imens pentru Belgia care in 2009 ocupa doar pozitia 66 a clasamentului, iar in mai 2012, inainte de numirea lui Wilmots, venea de pe locul 44.

BONUS pana la 200 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!

In acest clasament, echipele primesc puncte pe baza a 4 criterii: rezultatul meciului, valoarea adversarului si a federatiei si importanda partidei. Sunt capitole la care argentinienii si germanii au pierdut teren, iar aceasta chiar foarte recent. La mijlocul saptamnii trecute, campioana mondiala fost invinsa de Irlanda,  la Dublin. De asemenea, Argentina a debutat cu un esec in preliminariile pentru CM 2018, 0-2 acasa cu Ecuador.

Belgia – Israel, ora 21:45

1.38 e la Netbet cota pariului Belgia castiga. La o cota de 1.91 se poate miza pe un succes clar al gazdelor, la minim 2 goluri diferenta.


Italia, incincibila acasa din 1999! Pariul nostru la duelul azzurilor cu Norvegia!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu