Betano și Stoiximan au primit câte 4 distincții Greek Bookmaker Awards

BETANO.com, operator european de top al industriei de pariuri sportive & cazinou online, parte a Kaizen Gaming, a fost distins în cadrul ceremoniei Greek Bookmaker Awards 2022 cu patru premii pentru piața din România.

Greek Bookmaker Awards este un eveniment organizat de către Better Collective și este unul dintre reperele majore ale industriei de profil. Câștigătorii sunt desemnați în urma unui proces complex de selecție, ce are în vedere analiza întregii activități din anul precedent a celor mai mari operatori de pariuri, și ține cont cu strictețe de feedback-ul jucătorilor. Gala de anul acesta s-a desfășurat în BLE Pavillion, Atena, și a onorat cei mai buni operatori din România și Grecia.

Categoriile în care s-a impus Betano România au fost:

  • Cea Mai Bună Selecție a Piețelor de Pariere
  • Cel Mai Bun Serviciu Clienți
  • Cea Mai Bună Ofertă de Fidelizare a Clienților
  • Cea Mai Bună Casă de Pariuri din România

„În linie cu filosofia Kaizen Gaming, la Betano depunem eforturi susținute pentru integra tehnologia, inovația și siguranța cu scopul de a oferi utilizatorilor noștri cea mai bună experiență de gaming și de a le preîntâmpina nevoile atât în materie de joc, cât și de platform experience. Premiile obținute anul acesta, mai ales prin faptul că au la bază feedback-ul direct al utilizatorilor Betano, repezintă confirmarea noastră că ne menținem în topul preferințelor lor în materie de divertisment și încurajarea să continuăm să consolidăm aspectele care au condus către această performanță”, a declarat Dragoș Mîndreci, Country Manager Betano România.

În Grecia și Cipru, Kaizen Gaming operează sub brandul Stoiximan, în țara de origine fiind cel mai mare operator de pariuri. Cele 4 premii întâi pe care operatorul le-a primit pentru activitatea desfășurată în Republica Elenă, sunt:

  • Cea Mai Bună Casă de Pariuri
  • Cea Mai Bună Experiență de Utilizator
  • Platforma Preferată a Jucătorilor
  • Cele Mai Bune Cote la Baschet

Aceste premii sunt extrem de importante pentru noi, deoarece vin direct de la cei care aleg Stoiximan pentru divertisment. În același timp, confirmă că efortul continuu al echipei de peste 1200 de oameni ai Kaizen Gaming dă roade, iar experiența de joc se îmbunătățește de la an la an”, a declarat Panos Konstantopoulos, Vicepreședintele Stoiximan.

Importanța acestor premii constă în faptul că reflectă în primul rând aprecierea jucătorilor, câștigată în timp de cele două branduri – Betano și Stoiximan –, ascultând și dând curs dorințelor acestora. Totodată, ele subliniază încă o dată prioritățile unitare pe care cei doi operatori, ca parte a aceluiași grup, Kaizen Gaming, le urmăresc atât în România, cât și pe toate piețele pe care activează.***

Despre Kaizen Gaming și Betano

Kaizen Gaming este una dintre cele mai dinamice companii de GameTech la nivel global. Cu accent pe Oameni și Tehnologie, compania are obiectivul de a perfecționa constant produsele și serviciile proprii pentru a livra cea mai bună și de încredere experiență de gaming consumetorilor din întreaga lume.

Kaizen Group operează Stoiximan în Grecia și Cipru și a lansat Betano în alte 10 țări. În total, angajează peste 1.200 de specialiști de pe două continente. Din devotament pentru consumatori, compania integrează tehnologia și datele pentru a împinge limitele entertainmentului în lumea gamingului online.

Deschide cont: Ai 500 lei Bonus!

Betano este un operator de top al industriei de pariuri sportive și cazinou online. Betano este prezent pe piața din România din 2016 și un susținător constant al performanței sportive și al atleților de elită, printre care:

  • Federația Română de Fotbal pentru Cupa României Betano, Universitatea Craiova și echipa de fotbal FCSB, din domeniul fotbalului;
  • Liga Națională de Golf BETANO;
  • Federația Română de Automobilism Sportiv pentru Campionatul Național de Raliuri BETANO;
  • sportivi precum cea mai bună luptătoare a României, Alina Vuc, și pilotul de raliu Simone Tempestini.

Pentru mai multe detalii, vizitați: BETANO.com și pagina de Facebook.

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu