Betano te provoacă la EURO 2024!

betano euro 2024 imagine

Așteptarea a luat sfârșit și toți ochii sunt ațintiți pe Germania, gazda turneului final al Campionatului European de fotbal, un adevărat festival al sportului rege programat în perioada 14 iunie – 14 iulie. Betano, sponsor oficial la EURO 2024, oferă iubitorilor fotbalului provocarea să joace la cote înalte pe întreaga perioadă a marelui spectacol prin multitudinea de oferte puse la dispoziție.

Cele mai bune 24 de echipe naționale de pe Bătrânul Continent și-au dat întâlnire pentru marele eveniment al fotbalului european, printre participante revenind după o pauză de opt ani și echipa națională de fotbal a României.

Tricolorii participă pentru a șasea oară la un Campionat European, după cele din 1984, 1996, 2000, 2008 și 2016. Bilanțul României în istorie la EURO cuprinde o victorie, cinci remize și zece înfrângeri, cu un golaveraj de 10-21.

Generația actuală vrea să scrie propria pagină în istoria fotbalului românesc și să iasă din Grupa E, acolo unde tricolorii vor înfrunta, în ordine, Ucraina, Belgia și Slovacia.

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Betano a pregătit mai multe pariuri speciale la EURO 2024 pentru Grupa E, oferind o cotă de 2.02 pentru calificarea tricolorilor din grupă.

Tricolorii au o cotă de 11.75 pentru câștigarea grupei și o cotă de 4.35 pentru clasarea pe locul al doilea.

Calificați de pe primul loc la Campionatul European, tricolorii vor să demonstreze că prezența lor la turneul final nu este rodul unei simple întâmplări. Jucătorii naționalei României vor să profite de fiecare minut petrecut la EURO 2024 pentru a-și arăta valoarea pe teren și a obține o cotă de piață mai bună în urma acestui eveniment major.

Vom avea un superstar în faza grupelor? Pe Betano poți paria că orice jucător din lotul României va marca un hattrick pentru cota fabuloasă de 50.00.

Temperamentul și-a pus adesea amprenta asupra evoluției lui Denis Alibec, principalul atacant din lotul tricolorilor deplasat în Germania. Pe Betano primești cota 1.45 că Alibec va încasa un cartonaș galben de-a lungul fazei grupelor.

Ianis Hagi a preluat înaintea Campionatului European tricoul cu numărul 10, un tricou cu greutate care face legătura arc peste timp cu generația condusă de mult mai celebrul său tată, Gheorghe Hagi.

Aflat într-un moment de răscruce al carierei, Ianis Hagi are ocazia să demonstreze că este liderul de care naționala are nevoie pentru a reveni printre echipele de top din Europa și chiar din lume, acolo unde ne-am obținut locul în anii 90.

Anticipăm că Ianis Hagi va fi extrem de activ și pentru asta oferim cota 1.87 că acesta va avea peste 2.5 șuturi pe poartă în cele trei meciuri din grupe și, dacă vrei să mizezi că Ianis va reuși să marcheze, cota oferită de Betano este 2.30.

Turneul final al Campionatului European înseamnă 51 de meciuri disputate pe durata a 22 de zile efective de joc.

Meciurile vor fi găzduite de zece orașe diferite, cu o medie de 5.1 meciuri disputate de fiecare stadion în parte. Finala va avea loc la Berlin, pe Olympiastadion, cel mai mare stadion al turneului.

Germania, echipa gazdă, este naționala cu cele mai multe participări din istorie (14) și formația care a câștigat cele mai multe titluri europene la egalitate cu Spania, trei pentru fiecare.

Printre jucătorii de top care participă la turneul final se numără și Cristiano Ronaldo, starul portughez fiind prezent pentru a șasea oară la un Campionat European.

Un EURO la care singura echipă debutantă din competiție este Georgia, echipă pentru care Betano acordă cota 800.00 pentru câștigarea turneului final. Doar Albania este cotată mai slab decât debutanta întrecerii, România având cota de 250.00 pentru un eventual triumf în 14 iulie la Berlin.

Betano este primul partener de betting din istoria Campionatului European de Fotbal, cea mai importantă competiție UEFA pentru echipele naționale

Kaizen Gaming, una dintre cele mai mari companii GameTech din lume, a anunțat la finalul anului 2023 că brandul său Betano este Sponsor Oficial Global la UEFA EURO 2024™.

Betano, una dintre cele mai importante platforme de pariuri sportive și jocuri de noroc din lume, va servi drept Partener Exclusiv de Pariuri al Campionatului European, găzduit de Germania în zece orașe, între 14 iunie și 14 iulie 2024.

Aceasta este prima dată când UEFA colaborează cu o companie de pariuri pentru Campionatul European, aducând unul dintre cele mai prestigioase evenimente sportive din întreaga lume unui public mai larg, pasionat de pariuri. Fanii vor avea ocazia să trăiască turneul la un alt nivel, plasând pariurile înainte sau în timpul meciurilor de la Euro prin intermediul uneia dintre cele mai performante platforme de pariuri sportive din lume.

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu