Betfair, locul unde profesionistii pariaza unul impotriva celuilalt! Va explicam cum sa faceti bani pe piata Exchange | Ai BONUS la Derby de Romania – 150 RON

Pariurile de tip Exchange au devenit populare in ultima vreme, in Romania, iar echipa www.pariuri1x2.ro va ajuta sa intelegeti acest concept modern din pariuri. Cu ocazia derby-ului FCSB – Dinamo, Betfair pune la bataie si un bonus de 150 de RON cash, pentru clientii noi.

Betfair Exchange este o agentie diferita pentru că acolo nu joci impotriva casei, ci pariezi doar împotriva altor jucători! Astfel, iti poti seta cotele, poti sa faci trading sportiv și chiar să pariezi că ceva NU se va întâmpla! Atunci cand castigi, incasezi banii mizati de un client care a pariat opusul a ceea ce ai ales tu, iar cand pierzi, banii tai se duc la cel care a pariat exact contrariul pariului tau.

Cum sa pariezi pe ceva ca NU se va intampla

Spre exemplu, la pariurile speciale pe fotbal, poti paria ca o anumita echipa va castiga titlul in campionatul sau. Acum, Manchester City are cota 1.88 sa termine pe locul 1 in Premier League, ceea ce ofera posibilitatea unei mize simple. Dar poate nu ai incredere in sansele „cetatenilor”! In mod normal, la o agentie de pariuri, ar trebui sa alegi o alta echipa pe care o vezi favorita, pentru a plasa pariul simplu. Dar la Betfair ai si alta optiune. Poti sa pariezi ca Manchester City NU va castiga titlul. Pierzi bani daca „cetatenii” se impun la final, dar faci profit daca oricare alta echipa devine campioana. Mai exact, pariul tau este pe oricare din cele 19 cluburi ramase din Premier League.

Pariezi Pro sau Contra pe Manchester City?

Acesta este un pariu de tip „Contra”. Astfel, pariezi ca un eveniment NU se va intampla, lucru posibil doar pe piata exchange. Pe piata exchange ai doar doua tipuri de pariuri posibile: selectia „Contra”, explicata mai sus, respectiv selectia „Pro”. Tipul de pariul „Pro” reprezinta pariul clasic, pe un deznodamant care va avea loc. Conform exemplului de mai sus, cei care cred ca Man. City va fi campioana vor plasa un pariu „Pro”, la cota 1.88. La polul opus se afla cei care cred ca Man. City nu va termina pe locul 1, caz in care acestia vor alege pariul „Contra”, la Betfair.


AICI am explicat cum se calculeaza mizele si castigurile pentru tipul de pariu „Contra”.

AICI ai ghidul Betfair, pentru a intelege mai bine cum functioneaza piata Exchange


In concluzie, la Betfair poti paria ca ceva sa se intample. Sau sa nu se intample! Avantajul e poti seta cotele in favoarea ta. Daca un alt client Betfair crede ca pariul tau va fi pierzator, el va accepta sa joace pariul opus, la cota oferita de tine!

Profit garantat, cu pariuri pe aceeasi selectia

Ca sa faci profit la Betfair nici nu trebuie sa alegi un pariu castigator, ci doar sa explorezi cotele. Formula e simpla: poti sa pariezi „Pro” pe un eveniment, iar apoi sa pariezi „Contra”, pe exact acelasi eveniment. Daca cota pariului „Contra” este mai MICA decat cota pariului Pro, profitul este garantat. Exact ca la bursa!

Te-am convins? Intra AICI si deschide-ti cont, pentru a profita de promotia oferita de Betfair la inscriere. Te invatam si cum sa incasezi bonusul la Derby de Romania:

  1. Deschide-ţi un cont nou cu codul promoțional EXERO5
  2. Mizează cel puțin 150 RON pe primul tău pariu pe Exchange.
  3. Betfair iti va returna cei 150 RON in cash, daca pariul este pierzator

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu