COTA 4.50 ca Bianca Andreescu sa castige US OPEN!

Inaintea disputarii semifinalelor de la US Open, casa de pariuri Betfair ne da oportunitatea sa pariem pe castigatorii celor doua probe de simplu, ale editiei 2019. Spre exemplu, canadianca de origine romana Bianca Andreescu, are cota 4.50 sa triumfe, dupa Serena Williams, cotata cu 1.80.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro


Bianca Andreescu, 19 ani, a luat cu asalt lumea tenisului in 2019. Canadianca de origine romana a castigat 3 titluri WTA, la Indian Wells, Toronto si Newport Beach, invingand absolut orice jucatoare de top 5 intalnita. Andreescu si-a continuat marsul triumfal si la US Open (cota 4.50 la titlu), unde va juca in semifinale cu elvetianca Belinda Bencic. Toata suflarea tenisului asteapta o finala Andreescu – Serena, duel incheiat la Toronto dupa doar 4 game-uri. Pe tabloul masculin, spaniolul Rafael Nadal pare a nu avea vreun rival la trofeul de Mare Slem cu numarul 19, dupa cum se prezinta situatia. Cel mai probabil, ocupantul locului 2 in clasamentul ATP, il va intalni in marea finala pe rusul Daniil Medvedev, pe care l-a invins in aceasta vara la Montreal. Consulta si tu toate selectiile, pregateste-ti banii si mizeaza pe cotele de la Betfair!

Pariaza la Betfair! Ai bonus 500 lei! »» Click AICI pentru detalii!

 

Bonusuri GARANTATE de până la 500 lei: Câștigă-le ACUM!
  • Inregistrează-te la Betfair accesand aceasta pagina și folosind la inscriere codul promoţional ZBAN01. Doar astfel poți beneficia de promoție!
  • Plasează 5 pariuri simple de minim 50 RON (10€), fiecare la o cota de 1.50 sau mai mare. Pariurile plasate pe aceeași selecție nu se califică pentru această promoție.
  • Dupa soluționarea celor 5 pariuri,  vei primi din partea Betfair un bonus de 100 RON (20€). Poți beneficia de această ofertă de 5 ori pentru a primi un bonus de maxim 500 RON (100€).

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu