Bilant de SENZATIE in Serie A | 10 din cele 11 ponturi oferite de catre redactia noastra in week-end, CASTIGATOARE!

transmisiuni live

Am avut parte de un week-end pe cinste, in care am inregistrat castiguri imense gratie zecilor de ponturi castigatoare pe care le-am oferit. “Cireasa de pe tort” a venit, insa, din Serie A, acolo unde redactia Pariuri1x2 a oferit pronosticuri pentru fiecare meci in parte, afisand un procentaj aproape perfect.


Propuneri “verzi” pentru fiecare meci al week-end-ului

Recitalul a inceput cu derby-ul de sambata, de la Torino. Juventus a primit vizita lui Lazio, iar noi am intuit fara emotii scenariul victoriei gazdelor, unul fara gol primit. Tot de un derby am avut parte si in incheierea zilei de sambata, acolo unde Napoli si AC Milan au oferit o portie de spectacol pe cinste, “azzurrii” izbutind sa intoarca scorul de la 0-2 la 3-2, in timp ce cota noastra de 1.80 pentru “ambele marcheaza” a fost, din nou, bifata fara emotii.

Duminica, am pariat din nou inteligent. Am anticipat putine goluri in duelul echilibrat dintre SPAL si Parma, transat de catre gazde cu scorul de 1-0. Minimul efort ofensiv al lui Cagliari a fost “bifat” inca din minutul 10 al partidei cu Sassuolo, in timp ce Empoli ne-a rasplatit doar printr-un pariu returnat (cota 1.00), pierzand la limita confruntarea cu Genoa.

Cele mai putine emotii le-a oferit meciul Fiorentinei. “Violetii” au zdrobit-o pe Chievo cu scorul de 6-1, inregistrand scorul etapei si un confortabil pariu “verde” pentru varianta “1 solist”.

Combo-ul pe meciurile Frosinone-Bologna si Udinese-Sampdoria a fost, de asemenea, castigator la pas. Primul duel, incheiat cu scorul de 0-0, a oferit scenariul ideal pentru sugestia noastra, “X pauza sau final”, in timp ce Udinese, care a castigat cu scorul de 1-0 dupa un gol inscris inca din minutul 9, ne-a “inverzit” cu lejeritate pontul.

Disputa dintre Inter si FC Torino a fost singura care ne-a oferit deznodaminte mixte pentru propunerile noastre. In timp ce am anticipat corect startul bun de meci al Inter-ului, FC Torino a gasit resursele necesare in repriza secunda pentru a smulge un rezultat de egalitate intr-un scenariu cu patru goluri.

Cu toate acestea, runda a doua din Serie A se va incheia abia in aceasta seara, pe “Olimpico”, acolo unde AS Roma va primi vizita Atalantei, intr-un duel in care se anunta spectacol total. Avancronica si pontul nostru sunt AICI!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 2 0


Lasa un comentariu