Bilant fara concurenta ieri, pe pariuri1x2.ro: 3 bilete propuse, toate castigatoare!

Biletele propuse au acoperit o gama variata de sporturi si evenimente. Asa cum v-a obisnuit, redactia noastra nu „sta” doar in fotbal, pe langa „sportul rege”, pronosticuri castigatoare fiind extrase si din tenis sau baseball.

Primul bilet publicat a fost cel din tenis. Cei care l-au pariat au castigat de peste 3 ori suma investita, desi combou-ul era format doar din doua selectii! Aceasta pentru ca una dintre cotatiile propuse, cea pe victoria dublului mixt Watson/Kontinen la Wimbledon, avea cota 2.40!

bil tenisLa ora 12 fix, pe site si pagina noastra de Facebook  a intrat clasicul bilet al zilei, cel cu care v-am obisnuit inca din primele zile ale proiectului nostru. Am mizat pe cel putin 36 de gameuri in finala masculina de la Wimbledon si am avut noroc. Murray l-a invins pe Raonic in 3 seturi, dar meciul a avut in final 36 de game-uri: 6-4, 7-6, 7-6!
Biletul a fost completat cu pronosticul pe cel putin 5 cornere ale Frantei in finala cu Portugalia de la Euro. La finalul celor 90 de minute regulamentare, marea invinsa din finala adunase 6 loviuturi de la colt. bil fotbal

 

 

 

 

 

 

mlb bilet

 

Mai spre dupa amiaza, pe Facebook, a intra dubla din baseball. S-a mizat simplu, pe doua victorii ale favoritelor, iar Houston Astros si Baltimore Orioles nu ne-au dezamagit.

Astazi, pe pariuri1x2.ro, Facebook si…B1 TV

Va invitam la inca o zi plina de bilete castigatoare si pronosticuri de top. Site-ul www.pariuri1x2.ro va sta la dispozitie, la fel ca si pagina noastra de Facebook. De asemenea, nu uitati ca diseara, de la ora 00:00, live pe B1 TV, Dan si Sabin va dau intalnire la o noua emisiune „Un Pont pe Zi”, prima din aceasta sapatamana! Bafta la pariuri, prieteni!

EURO 2016: Te invatam cum sa faci bani fara sa pariezi un leu!

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu