SPARGEM bancomatele! UN PONT PE ZI a LIVRAT 42 de pariuri VERZI in weekend! Revenim diseara la POST!

un pont pe zi

„UN PONT PE ZI” ti-a oferit inca o data o serie de ponturi excelente. In weekend ai castigat bani buni, daca ai urmat recomandarile lui Dan si Sabin!


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro.


UN PONT PE ZI te indruma spre castig!

Dan si Sabin ti-au oferit 42 de ponturi castigatoare pe weekend, iar luni seara pregatim o noua avalansa verde. Fotbalul e „sportul rege”, iar emisiunea Un Pont Pe Zi te ajuta sa iti rotunjesti veniturile. Cotele BOMBA din pachetul de weekend au fost si ele verzi. Partida Dunarea Calarasi – Concordia Chiajna, ti-a adus cota 2.20 pentru pontul de „ambele marcheaza” (scor 2-1). Un nou pont de „ambele marcheaza” s-a inverzit in Serie A, la cota 2.00, in meciul dintre Bologna si Genoa (scor 1-1). Nu in ultimul rand, in confruntarea din Olanda, Heracles – Ajax, am mizat pe minim 4 cornere din partea gazdelor, pont castigator la cota 1.90 (8 cornere gazdele).

upz -fundal engleze zenit fotbal ligue 1 la liga liga 1 freiburg 12 ponturi sabin bilet bundesliga dan un pont serie pe zi bundesliga pariuri sociedadDiseara va invitam la o noua editie de ”Un Pont pe Zi”. Dan si Sabin au pregatit pentru voi super-pariuri pentru partidele weekendului, tinta fiind precisa: IMPREUNA, SPRE CASTIG! Ne vedem de la ora 24:00, live pe B1 TV.

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu