Bilbao – Inter Baku, primul test inaintea Supercupei Spaniei

download

Duel dezechilibrat in aceasta faza de Europa League, Bilbao primeste vizita mult mai modestei adversare, Inter Baku, de la ora 21:45. Primul test inaintea Supercupei Spaniei.

 sursa foto: interceder.net

Bascii s-au calificat in Europa League dupa finalul senzational de campionat pe care l-au avut, reusind intr-un final sa termine pe pozitia a VII-a si astfel sa participe in cupele europene, dupa ce sezonul trecut au fost in grupele UCL. Vedeta gazdelor, Iker Muniain este de aproape trei ori mai valoros decat intreaga echipa azera, de aici si diferentele uriase de valoare dintre cele doua. Peste doua saptamani, acestia vor disputa Supercupa Spaniei impotriva celor de la FC Barcelona, prima mansa este programata pentru 14 august, urmand ca returul sa se dispute pe 17 august. O specialista a Europa League, gruparea basca a disputat in urma cu patru sezoane, finala jucata chiar pe Arena Nationala din Bucuresti, fiind invinsa de Atletico Madrid. Trupa antrenata e Ernesto Valverde nu a excelat pe piata transferurilor, nici nu a pierdut jucatori importanti. La capitolul veniri, poate fundasul central adus de la Sociedad, Gorka Elustondo sa fie cap de afis, in timp ce, la capitolul plecari, Andoni Iraola a decis sa paraseasca Europa, luand calea Americii, la New York City FC.

Echipa posibila(4-2-3-1):Iraizoz; Balenziaga, Laporte, San Jose, Elustondo; Rico, Benat; De Marcos, Susaeta, Gomez; Aduriz

Azerii foarte modesti pana acum, au reusit greu sa treaca in primul tur de albanezii de la Laci dupa doua egaluri, in turul II, acestia au dispus de islandezii de la Hafnarfjordur, fiind nevoie de prelungiri.  Un club cu numai 11 ani de istorie are la activ deja doua titluri de campioana si doua de vicecampioana. Cel mai titrat component al lotului este Zurab Khizanishvili, fundasul  central georgian a imbracat tricourile celor de la Blackburn, Newcastle sau Reading. In aceasta pauza dintre sezoane, oaspetii l-au pierdut pe unul dintre cei mai buni jucatori ai echipei, spaniolul Mikel Alvaro, care a fost golgeterul echipei sezonul trecut.

Echipa posibila(4-5-1): Agayev; Juanfran, Khizanishvili, Kasradze, Huseynov; Seyidov, Bayramov, Kvekveskiri, Aliyev; Martins, Sadigov

Concluzii:

Bilbao e posibil sa se conecteze mai greu la miza partidei, fiind primul meci oficial, cu toate astea, vor avea in fata o echipa care o sa se apere pe doua linii, ceea ce ar putea enerva mult jucatorii gazdelor. Inter Baku, prin vocea antrenorului  Zaur Svanadze care a declarat ca spera intr-un rezultat decent pe San Mames.

Pont: Bilbao castiga la handicap (1,55)

Alte partide interesante pe care merita sa pariati:

Elfsborg – ODD, pauza sau final 1 (1,50)

AIK –Atromitos, sub 2,5 goluri (1,60)

Belenenses – IFK Goteborg sub 2,5 goluri (1,55)

Sturm Graz – Kazan, ambele marcheaza (1,91)



Debrecen – Rosenborg, se anunta spectacol?!


Europa League : Standard Liege – Zeljeznicar, plus alte 3 ponturi !!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu