Pîrvan Sabin a dat lovitura inceputului de an, la pariuri: Bilet castigator in cota 11276! ??

Nu a fost nevoie de o aliniere perfecta a planetelor, ci de un strop de inspiratie si extrem de mult noroc. Pirvan Sabin, redactor al site-ului pariuri1x2.ro si co-prezentator al emisiunii UN PONT PE ZI, difuzata de luni, pana vineri, de la ora 24:00, pe B1 TV, a bifat primul mare castig al anului, investind pe o cota gigant: 8674! Cotatia nu a fost insa cea pe care a pariat. Avand la dispozitie Boost-Profitul asigurat de Unibet, cota a crescut cu 30%, pana la o valoare de 11276! In aceste conditii chiar si miza extrem de mica, doar un singur leu, i-a adus un castig de peste 2200 euro. 

Cei care ma urmaresc pe pagina mea oficiala de Facebook sau in emisiunea UN PONT PE ZI, stiu ca joc astfel de bilete de cel putin doua ori pe saptamana. Niciodata nu investesc sume mai mari. Un leu, doi cel mult…Si acum imi pare rau ca nu am pus macar 2 lei pe varianta de bilet :). Ce ramane este castigul si mai ales cota pe care am pariat. Recunosc, am avut un noroc fantastic. Dar fara noroc, oare cum ar fi pariurile?” a declarat Sabin.

Nu am avut emotii la inceput. Nu aveam motive, investisem doar un leu. Insa dupa ce Roma a reusit sa castige pauza/final la Frosinone…”trepidatiile” au aparut. Duminica hotarasem sa nu ma uita la Leganes – Valencia. Am vazut, totusi, rezultatul pauzei, 0-1, iar din acel moment, emotiile m-au cuprins. Apoi, ”din greseala” am comutat pe postul care televiza partida, cu cateva minute inaintea golului egalizator inscris de Leganes. Apoi nu am mai rezistat…Sotia, care a vazut finalul meciului, mi-a dat vestea buna” a mai spus Sabin.

Sabin este hotarat sa continue sa experimenteze cu astfel de bilete. Sansele sa bifeze un nou castig pe o cotatie atat de mare sunt extrem de mici. Dar atata timp cat exista…


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro.


 

 

Variantele incluse pe biletul castigator in cota 11276, jucat de Sabin Pirvan: 

Frosinone – Roma, 2 pauza/2 final – cota 2.18 (1-2 pauza/2-3 final)
Bournemouth – Wolverhampton, scor corect 1-1 – cota 6.10 (scor 1-1)
Leicester – Crystal Palace, 2 pauza – cota 4.00 (scor pauza 0-1)
Astra – Hermannstadt, 1-0 scor corect – cota 5.60 (scor 1-0)
Leganes – Valencia, 2 pauza/ x final – cota 14.00 (0-1 pauza/1-1 final)
Poli Iasi – CFR Cluj, x pauza – cota 2.08 (scor pauza 0-0)
Cota finala: 8674
Cota finala dupa aplicare BOOST PROFIT UNIBET, crestere a cotei cu 30% – 11276

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 7 0


Lasa un comentariu