Biletele Euro 2016 vandute „la negru” sunt o adevarata afacere – nu te lasa pacalit!

UEFA avertizeaza cu privire la cumpararea biletelor „la negru”! Detinatorii de bilete pot intra in incinta stadionelor doar cu actul de indentitate in original, iar in cazul in care biletul este pe alt nume, iar proprietarul oficial al biletului nu este prezent, tichetul devine invalid.

Ancheta UEFA a scos la iveala faptul ca in prezent se vand bilete „la negru” cu pretul pana la 7,000 $. De asemenea, biletele pot fi cumparate legat doar prin site-ul UEFA – acest fapt, desi pare logic, trebuie mentionat, deoarece s-au creat felurite site-uri fantoma, prin care se vand bilete false pe bani grei.

Daca nu ai cumparat biletul de la o sursa oficiala, nu exista nici macar o garantie ca vei putea intra pe stadion si ai putea ramane fara mii de dolari din buzunar, deoarece banii folositi pentru achizitionarea biletelor false nu pot fi restituiti de nimeni!

De asemenea, UEFA a afirmat, intr-o declaratie oficiala faptul ca „nu exista bilete disponibile spre vanzare prin intermediul agentilor de vanzari sau al brokerilor, iar UEFA incurajeaza fanii sa nu se lase atrasi in tranzactii cu bisnitari, care nu numai ca cer preturi exorbitante, dar de multe ori nici nu au bilete reale, iar cumparatorul ramane cu buza umflata”.

In incheiere, pentru a constientiza mai bine amploarea biletelor vandute „la negru”, va oferim ca exemplu faptul ca un fal al lui Liverpool a fost convins pe Instagram de un necunoscut sa achite circa 700 lire pentru un bilet fals la Euro 2016. Acesta s-a intalnit cu vanzarul sa cumpere biletele, iar in momentul in care acesta din urma i le-a prezentat, fanul cunoscutor, a observat faptul ca holograma de pe bilet era cojita, tichetele fiind, evident, contra-facute. Asadar, incercati, pe cat posibil, sa fiti atenti indiferent de mediul social in care sunteti abordati cu privire la achizitionare de bilete pentru meciurile Romaniei si nu numai!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu