Blatter: „Platini a sabotat FIFA si a mutat organizarea Cupei Mondiale 2022, din SUA in Qatar!”

Joseph Blatter a dat un interviu intr-o revista din Rusia, in care explica cum s-a ajuns ca Rusia si Qatar sa primeasca organizarea Cupei Mondiale din 2018, respectiv 2022 si cum a fost numele sau tarat in acest scandal.

sursa foto: businessinsider.com

sie-strahlen-doch-sie-werden-keine-freunde-mehr-michel-platini-li-gratuliert-sepp-blatter-zur-wiederwahl-

Blatter are convingerea ca omologul sau de la Uefa, Michel Platini este in spatele acestui scandal si singurul lucru pe care il urmareste, este locul sau in fruntea FIFA.  De aici si presupusul conflict intre cei doi, Platini si-a dorit sa fie presedinte FIFA.

Presedintele suspendat al FIFA, a dezvaluit si modul prin care a ajuns sa fie organizata Cupa Mondiala de Rusia si de Qatar. Acesta a declarat: “In 2010 am discutat despre viitoare cupe mondiale si despre faptul ca vrem ca Rusia sa organizeze in 2018, iar SUA pe cea din 2022. Totul era aranjat, dar domnulul Sarkozy a fost la un pranz cu printul Qatarului, devenit ulterior presedintele federatiei de fotbal, iar la sugestia lui Platini, s-a convenit sa fie organizata Cupa Mondiala in Qatar”

Blatter afirma ca imediat dupa aceasta discutie s-a schimbat absolut totul, iar votul nu a fost unul secret, ci impus. Totul era planificat in favoarea americanilor, dar o rasturnare de situatie, a facut ca Qatar sa castige cu 14-8 si sa obtina dreptul de a organiza Cupa Mondiala din 2022.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu