Boca Juniors a castigat campionatul din Argentina! Vezi cum s-au bucurat Tevez&co!

Boca Juniors a fost incoronata regina Argentinei duminica, dupa ce au invins Tigre cu 1-0, prin golul marcat de Fabian Monzon, pe „La Bombonera”. Tevez&co sunt acum focusati si pe castigarea Cupei Argentinei, unde au sansa sa faca eventul, daca inving Rosario Central.

sursa foto: goal.com

2177782hp2

Cu Carlitos Tevez in teren, care a dat Europa pentru a se intoarce la echipa de suflet, Boca a castig cel de-al 31-lea titlu, fiind depasiti doar de rivalii de la River Plate, care au 36. In ciuda faptului ca atacantul argentinian avea oferta de la cele mai mari cluburi din Europa, Tevez a luat o decizie cu inima, aceea de a se intoarce la Boca, unde a jucat din 2001 pana in 2004, inainte sa se transfere la Corintians, in Brazilia.

Venit in Europa, Carlos a juca pentru West ham, Manchester United, Manchester City si Juventus, dar inima lui a batut mereu pentru Boca, declarand in nenumarate randuri ca vrea sa se retraga de la formatia din Buenos Aires. Cinci goluri a marcat de la intoarcerea sa in campionatul argentinian si extrem de bucuros pentru castigarea primului sau titlu cu Boca, acesta s-aabtinut cu greu sa nu planga in timpul interviului  pentru o televiziune locala:

„Sunt foarte fericit, m-am intors acasa sa simt aceleasi emotii ca la inceputurile carierei. Este foarte dificil sa vorbesc acum, sunt foarte emotionat. Acesti baieti aveau nevoie de castigarea acestui titlu pentru a lua din presiunea de pe umerii lor, acum ei reprezinta noua Boca.”

O eventuala infrangere cu Tigrei, il punea in dificultate pe Rodolpho Arruabarrena, care trebuia sa castige ultimul meci, cel cu Rosario Central, daca vroia sa castige titlul.

boca-juniors-fans_1quyeaiy8egw116aayo0fx779z

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu