Bogdan Planic e istorie pentru FCSB!

Bogdan Planic e istorie pentru FCSB! Fundașul central nu a acceptat înjumătățirea contracrului iar Gigi Becali a luat decizia de a-l trimite în șomaj tehnic pentru a face economii la bugetul clubului având în vedere că oricum îl pierde gratis în vară.


Urmareste pagina noastra de Facebook!


În aceste condiții, ruptura dintre jucătorul sârb și gruparea „roș-albastră” pare iminentă. Planic este unul dintre puținii jucători ai FCSB care nu a fost de acord cu decizia lui Gigi Becali, de a înjumătăți contractele. Situația sârbului este însă una specială. Acesta are contract cu vicecampioana până în vara anului 2021 însă are o clauză specială.

Pentru a se intra în ultimul an de contract, atât fundașul central cât și clubul trebuie să fie de acord cu acest lucru, în caz contrar, înţelegerea urmând a se finaliza în vara acestui an, respectiv la 30 iunie 2020, caz în care Planic ar putea semna din postura de jucător liber de contract cu alt club, evident, pe un contract mult mai mare. Or aceasta este o lovitură pentru Gigi Beacali, latifundiarul din Pipeta visând să câștige bani frumoși de pe urma unui eventual transfer.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro


La Betano în această perioadă în care Liga 1 este suspendată îți poți rotunji venituile cu ajutorul pariurilor speciale. Un astfel de pariu îl are în prim-plan pe coechipierul lui Bogdan Planic, căpitanul FCSB, Florin Tănase. 

Care va fi echipa lui Florin Tănase la 1 septembrie 2020
FCSB – cota 1.70
Oricare echipă din MLS – cota 2.10
Oricare echipă din campionatul Turciei – Süper Lig- cota 3.50


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu