Bombă pe piața transferurilor » CFR Cluj îl aduce pe Alex Chipciu!

Bombă pe piața transferurilor. CFR Cluj îl aduce pe Alex Chipciu pentru a câștiga cel de-al treilea titlu consecutiv.


Urmareste pagina noastra de Facebook! 


Aflată în luptă direct cu FCSB pentru titlul de campioană în acest sezon, formația lui Dan Petrescu a detonat bomba acestui mercato în fotbalul românesc. „Bursucul” a reușit să-l convingă pe Alex Chipciu să i se alăture propiectului pe care îl are în „Gruia”. În vârstă de 30 de ani, Alex Chipciu, nu a stat deloc pe gânduri deși era dorit și de Marius Șumudică în Turica și a acceptat oferta ardelenilor, transferul fiind ca și realizat, fiind nevoie doar de acordul lui Anderlecht, club cu care Chipciu mai are contract până în vara acestui an.

Chipciu nu mai intra în vederile antrenorului lui Anderlecht , utima partidă oficială în campionat jucând-o în mai 2019, pentru Sparta Praga, club unde a fost împrumutat sezonul precedent.


Abonează-te la canalul nostru de Youtube! Zilnic iti aducem cele mai tari informatii din lumea pariurilor , dar mai ales super pronosticuri de profit, oferite de Dan Bâra, Doru Craciun, Cosmin Cernat, Sabin Pîrvan și redacția Pariuri1x2.ro!


Anderlecht l-a cumpărat pe Alex Chipciu în urmă cu patru ani de la FCSB pentru 3 milioane de euro. În acest  moment, Alex Chipciu este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 800 mii de euro.

CFR Cluj este calificată în 16-imile Europa League unde se va duela pentru un loc în optimi cu Sevilla. În Liga 1, după 22 de runde, CFR Cluj este pe primul loc cu 44 de puncte avâând un avans de cinci lungimi față de FCSB, formație care are însă și un meci mai puțin disputat. 

1.90 este cota la pariuri pentru ca CFR Cluj să câștige titlul în acest sezon!

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu