BOMBA zilei in fotbalul european: Meciul PSG – Steaua Rosie Belgrad (6-1), suspect de BLAT!

Intr-o perioada in care Liga Natiunilor acapareaza toata atentia pe plan fotbalistic, presa franceza lanseaza astazi o ipoteza extrem de interesanta. Meciul dintre Paris Saint-Germain si Steaua Rosie Belgrad, disputat pe 3 octombrie si incheiat cu scorul de 6-1 in favoarea parizienilor, ar fi fost aranjat!


Posibil “blat” pe “Parc des Princes”?

3 octombrie, “Parc des Princes”, Paris, etapa a doua din faza grupelor UEFA Champions League. PSG primeste vizita celui mai slab adversar din grupa, Steaua Rosie Belgrad, o formatie “blestemata” de un destin crud, acela de a face parte din componenta unei grupe cu Liverpool, Paris Saint-Germain si Napoli. Parizienii au cota 1.06 la victorie, acesta anuntandu-se a fi unul dintre cele mai dezechilibrate dueluri ale sezonului de UCL. Meciul se incheie cu scorul de 6-1 in favoarea Parisului, cu un hat-trick marca Neymar si un deznodamant cat se poate de firesc avand in vedere dezechilibrul fortelor de pe teren. Cu toate acestea, acest scor pare sa ascunda mai multe decat un simplu succes la pas al PSG-ului. Presa din Franta noteaza faptul ca UEFA ar fi fost informata cu cateva zile inaintea disputarii acestui joc de faptul ca o persoana importanta din cadrul conducerii clubului Steaua Rosie Belgrad ar fi pregatit 5 milioane de euro pentru a paria pe faptul ca propria sa echipa va pierde meciul cu PSG la exact cinci goluri diferenta, urmand a obtine un profit de zeci de milioane de euro.

3.65 era cota oferita de Unibet pentru ca PSG sa se impuna la minim cinci goluri diferenta in fata celor de la Steaua Rosie Belgrad.

23.00 era cota oferita de Unibet pentru ca PSG sa castige meciul cu scorul de 6-1.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 1


Lasa un comentariu