BOOOM! Zeci de ponturi castigatoare oferite ieri de redactia pariuri1x2.ro! Te invitam si azi la castig!

Redactia www.pariuri1x2.ro face totul pentru a-ti aduce profit din pariuri. Si ieri s-a intamplat la fel, marea majoritate a pronosticurilor propuse dovedindu-se a fi castigatoare. 

Unul dintre cele inspirate ponturi propuse ieri a venit de la Onea Cladiu, care a mizat pe un gol marcat de Chievo la Juventus. In cele din urma cele doua au remizat la 1, campioana en-titre ramanand astfel fara victorie in nou sezon!
Tot pentru meciurile programate ieri in Serie A, Claudiu a mizat pe un succes repurtat de Roma la Frosione, duel in care oaspetii sa inscrie de cel putin 2 ori. A fost 2-0 pentru trupa din capitala!

In Anglia, Catalin Feraru a pariat pe X pauza sau final in marele derby Manchester United – Liverpool, dar si pe varianta 1 dnb. In cele din urma a fost 3-1 pentru „diavoli”! Tot din Premier League, am mai sugerat succesul contabilizat in cele din urma de Manchester City, la Crystal Palace. A fost 1-0 pentru „sfinti”, al 5-lea succes la 0 in tot atatea etape, pentru trupa lui Pellegrini.

Iulian Saulea si Will Hill si-au indreptat atentia si catre ligile inferioare din Anglia. Si au facut spectacol! Amintim doar cateva din pronosticurile sugerate: Crew – Milwall, GG (scor 1-3), QPR – Nottingham Forrest, peste 2.5 (1-2), Cardiff – Doncaster, 1 (1-0), Portsmouth – Barnet, Portsmouth marcheaza peste 1,5 goluri (3-1) si multe altele, in cotatii extrem de tentante!

Alyn Mirea ne-a propus o serie de ponturi foarte intersante din Germania. O cota de 2 a prins-o la intalnirea Bayern Munchen – Augsburg, in care a mizat pe un succes al gazdelor, cu gol inscris de Muller. Scor final 2-1, cu ultimul gol al dispitei marcat de internationalul german. SUD a completat simplu oferta de ponturi din Bundesliga, cu un 2 solist in Hannover – Dortmund. „Galben negrii” au castigat cu 2-1!

Pe langa cele prezentate, alte o multime de pronosticuri castigatoare, propuse din fotbalul austriac sau olandez si din alte sporturi, precum tenis, hochei, Moto GP, etc. Toate doar intr-un singur loc, pe WWW.PARIURI1X2.RO! Te asteptam si astazi pe site-ul nostru pentru cele mai bune analize, informatii si ponturi. Te invitam la castig!

 


 

TSG Hoffenheim – Werder Bremen: Statistica, de partea oaspeţilor!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 3

    1. Post
      Author
      Sabin Pirvan

      Man. Vezi ca asta e chiar o acuzatie grava. Articolul cu Borussia Dortmund a intrat pe site sambata dimineata, cu foarte multe ore inainte de meci, iar cel de fata a fost facut astazi dimineata, la mai bine de 14 ore de la finalul partidei respective. Deci vezi ca esti grosolan dezinformat.

Lasa un comentariu