Boston Celtics, mare favorită pentru câștigarea unui nou titlu în NBA

nba

Așteptarea fanilor baschetului spectacol din NBA se apropie de final. Sezonul 2024/2025 în NBA va debuta pe 23 octombrie, cu deținătoarea trofeului, Boston Celtics, în postură de gazdă a duelului cu New York Knicks. Pe Betano la meciurile din NBA se poate câștiga în avans cu oferta ”Avans 20 de puncte”.

Cum funcționează promoția ”Avans 20 de puncte”

Oferta „Avans 20 de puncte” se aplică pariurilor din baschet plasate înainte de meci pe Câștigător, ca gazdele sau oaspeții să câștige. În acest caz, dacă echipa pe care ai pariat că va câștiga meciul ajunge în orice moment la un avans de 20 de puncte pe tabelă, atunci câștigi automat fără să aștepți finalul partidei, chiar dacă formația adversă recuperează și întoarce rezultatul, așa cum se întâmplă adesea în cel mai spectaculos campionat de baschet al planetei.

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

 Favoritele sezonului

Boston Celtics a câștigat titlul în 2024, după o finală în care a trecut fără prea multe emoții de Dallas Mavericks, cu 4-1 la general.

Pentru Celtics a fost al 18-lea titlu NBA din istorie, echipa din Boston desprinzându-se de rivala istorică Los Angeles Lakers în ierarhia campionatelor câștigate all-time.

Celtics pornesc cu prima șansă la câștigarea unui nou campionat, în nou sezon care va debuta pe 23 octombrie, ”verzii” fiind favoriți pe Betano pentru obținerea celui de-al 19-lea titlu din istorie.

Provocarea va fi una pe măsură pentru Celtics, din 2018 nicio echipă nereușind să-și apere trofeul cucerit sezonul anterior. Ultima formație care a obținut titlul NBA doi ani la rând a fost Golden State Warriors.

Cu un titlu cucerit în 1979 și alte trei finale pierdute, ultima în 2012, Oklahoma City Thunder este cotată ca principală rivală la titlul sezonului pentru cei de la Boston Celtics.

Campionatul precedent, Thunder au încheiat sezonul regular pe primul loc în Conferința de Vest, fiind eliminată de Dallas Mavericks în semifinalele playoff-ului, cu 4-2 la general. Cu Shai Gilgeous-Alexander principal favorit pentru titlul de cel mai bun marcator al sezonului și al patrulea pe lista favoriților la MVP-ul sezonului regular, Thunder se anunță una dintre forțele campionatului.

New York Knicks n-a mai câștigat titlul NBA din 1973, iar ultima finală datează din anul 1999. Rezultatele din sezonul precedent îi îndreptățesc pe fanii formației care evoluează în legendara Madison Square Garden să viseze dincolo de faza semifinalelor în playoff.

Knicks au încheiat pe locul secund în sezonul regular precedent, după Boston Celtics, eliminând în primul tur de playoff pe Philadelphia 76-ers (4-2), pentru a pierde în meciul decisiv confruntarea cu Indiana Pacers (4-3) pentru un loc în finala Conferinței de Est. O finală de conferință pe care fanii o așteaptă din 2000.

Jucători de urmărit

La capitol jucători de top, în topul patru al favoriților la obținerea titlului de MVP la finalul sezonului regular avem trei europeni. Slovenul Luka Doncic are prima șansă pe Betano, urmat de sârbul Nikola Jokic, pentru ca grecul Giannis Antetokounmpo să fie al patrulea, după canadianul Shai Gilgeous-Alexander.

Doncic a încheiat sezonul regular precedent cu 2.370 de puncte marcate în 70 de meciuri disputate, cu o medie de 33.9 de puncte pe meci, devansându-i pe Shai Gilgeous-Alexander (30.1 puncte/meci) și Giannis Antetokounmpo (30.4 puncte / meci).

Domantas Sabonis are prima șansă pentru a fi din nou cel mai bun recuperator din NBA, după ce sezonul precedent a avut 1120 de recuperări reușite (13.7 recuperări pe meci) și i-a devansat fără emoții pe Rudy Gobert (982) și Nikola Jokic (976).

Cu un total de 752 de pase reușite, Tyrese Haliburton de la Indiana Pacers a fost cel mai bun pasator din ligă (10.9 pase pe meci), capitol la care i-a devansat pe Jokic (708) și Doncic (686).

Moștenirea lui LeBron

Ajuns la 39 de ani, LeBron James va evolua pentru al șaptelea sezon consecutiv în culorile echipei Los Angeles Lakers și promite că nu și-a spus încă ultimul cuvânt după o vară încununată cu aur alături de naționala americană.

LeBron James a avut o medie de 25.7 puncte pe meci în sezonul regular precedent, a patra performanță în cei șase ani petrecuți la Lakers.

De patru ori campion al NBA, LeBron James va evolua pentru al 22-lea sezon consecutiv în cel mai puternic dintre campionatele de baschet din lume și va avea șansa de drept coechipier pe fiul său Bronny James, draftat de Lakers în pauza competițională.

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Avans 20 de puncte

Are echipa pe care ai pariat 20 de puncte avans? Ai câștigat direct pariul tău!

Dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe, iar aceasta are în orice moment un avantaj de 20 de puncte, atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul!

Oferta „Avans 20 de puncte” se aplică pariurilor plasate înainte de meci pe Câștigător, ca gazdele sau oaspeții să câștige. În acest caz, dacă echipa ta va conduce în orice moment cu 20 de puncte, atunci câștigi automat fără a mai trebui să aștepți finalul partidei!

Oferta este disponibilă pentru pariuri simple, multiple, sistem și/sau pariuri Bet Builder.

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu