Botosani – Steaua, in deschiderea etapei a 4-a din Liga 1: Avacronica rundei, cote si program!

Inaintea intalnirii de foc cu Manchester City din play-off-ul Ligii Campionilor, Steaua joaca la Botosani, partida programata vineri seara de la ora 21:00. Teoretic, o confruntare in care ros-albastrii pot obtine un nou succes, aceasta cel putin prin prisma statisticii. In 6 partide directe de Liga 1, Steaua a contabilizat tot atatea victorii.

Pandurii vs CFR, duminica de la ora 18:00

Sambata, de la ora 18:30, Concordia cauta primele puncte, dar si goluri, din actualul sezon, acasa, contra Mediasului. In aceeasi zi, dar de la ora 21:00, Astra cauta sa-si refaca moralul inaintea duelului cu West Ham. Campioana a castigat un singur punct in primele 3 etape, dar are doar o cota de 1.28 pentru a ajunge la 4, dupa infruntarea cu timisorenii.

Pandurii si CFR ne propun duminica dupa amiaza derby-ul etapei. Gorjenii au o serie de atuuri in acest duel, de la startul mai bun de sezon intern si ascendentul moral, dupa cele 4 partide consecutive cu CFR fara esec, pana la avantajul terenul propriu. Chiar daca nu evolueaza la Tg.Jiu, echipa pregatita de Grigoras este pregatita sa profite de subrezimea pe care clujenii o arata in meciurile de afara. In precedebtele 7 de campionat, CFR nu a contabilizat decat 2 puncte!

Duminica seara avem disputa Viitorul – Tg.Mures, in care constantenii primesc doar o cotatie de 1.38 la victorie. In ultimul meci direct pe terenul Viitorului, cel din penultima etapa de play-off a campionatului 2015/2016, echipa lui Hagi s-a impus cu 6-1!

Dinamo vs Viitorul: Cele mai bune ofensive, fata in fata!

Luni, de la ora 18:00,  se joaca CS U Craiova – CSMS Iasi. In sezonul anterior, fiecare echipa si-a castigat punctele puse in joc pe teren propriu. Totusi, prin prisma fortei aratate in debutul sezonului in curs, atat intern cat si european, ne asteptam ca iesenii sa atace toate cele 3 puncte in Cetatea Baniei. Un pariu ”safe” in opinia noastra ar fi oaspetii marcheaza.

Runda se incheie la Bucuresti. Dinamo primeste luni seara, de la ora 21.00, vizita Voluntariului, intr-o confruntare in care echipa lui Andone va trebuie sa fie extrem de atenta in compartimentul defensiv. Desi mari favoriti la retrogrdare, premergator debutului de campionat, oaspetii vin dupa doua prestatii convingatoare, incununate cu victorii clare: 4-0 la Concordia si 4-2 acasa cu FC Botosani.

Liga 1, etapa a 4-a: Cotele NetBet

liga 1 etapa a 4-a

INCREDIBIL: Pachetul de bun venit NetBet iti ofera acum un bonus de 1500 RON!!!

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu