BOX: DeGale vs. Bute, la noapte! Bute: „Am trecut cantarul! Sunt pregatit”. DeGale: „Va fi un meci exploziv. Prindeti-va centurile”. Pariem cu inima sau cu mintea?!

Pugilistul roman Lucian Bute va urca la noapte in ringul de la „Centre Videotron”, Quebec City, Quebec, Canada (lupta e programata in jurul orei 6.00 dimineata la Bucuresti), hotarat sa-si recupereze centura de campion mondial la categoria supermijlocie in versiunea IBF.
Nu ii va fi usor insa, adversar fiind britanicul James DeGale, cel care a intrat in posesia centurii IBF pe 23 mai anul acesta dupa ce l-a invins la puncte, printr-o decizie unanima, pe americanul Andre Dirrell.
Bute, 35 de ani, si DeGale, 29 de ani, au recut ieri cu succes proba cantarului oficial. Cei doi s-au incadrat perfect in limitele categoriei 76,2 kilograme. Bute a cantarit 75,8 kg, iar DeGale 75,9 kg.
„Este cea mai mare provocare a mea din acest moment. Sunt increzator. Stiu de ce sunt capabil sa dau in ring si vreau sa devin campion mondial pentru a doua oara. Ma simt foarte puternic din punct de vedere fizic si psihic. Privesc inainte si vreau sa recastig centura pe care am detinut-o cinci ani. Am trecut cantarul! Sunt pregatit! Centura e obiectivul meu!”, a spus Bute, care lupta pentru a 12-a oara pentru centura mondiala. Romanul are 32 de victorii la profesionisti, dar si doua infrangeri.

Lucian Bute a mai boxat de patru ori la Quebec.
„Ma simt bine. Am avut un stagiu bun de pregatire. Am devenit campion mondial impotriva unui stangaci foarte bun si nu vad de ce nu aa fi sigur ca voi castiga acum. Lucian si antrenorul sau cred ca sambata va fi un meci de sah. Dar, credeti-ma, va fi un meci exploziv. Prindeti-va centurile”, a spus DeGale, 21 victorii si o infrangere la profesionisti.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu