BOX: Facem incalzirea pentru marele meci Bute vs. DeGale! „Britanicul e cel mai mare talent natural cu care romanul a luptat la profesionisti”

Au mai rămas doua zile pana la meciul dintre Lucian Bute si James DeGale, de la „Centre Videotron”, Quebec City, Quebec, meci in care britanicul isi va pune la bataie titlul IBF la categoria supermijlocie cucerit in mai anul acesta si care i-a apartinut intre 2007 si 2012 romanului.
Cei doi protagonisti fac ultimele pregatiri in vederea marii confruntari, in Canada vorbindu-se in acest moment doar despre aceasta lupta!
Yvon Michel, unul dintre organizatorii galei de la „Centre Videotron”, spune ca „Lucian e din nou in cea mai buna forma pentru a ne impresiona”.
Intr-un interviu acordat „rds.ca”, citat de Agerpres.ro, Yvon Michel e convins ca Bute s-a impacat cu sine si cu ceea ce s-a intamplat in meciurile pierdute in fata lui Carl Froch si Jean Pascal.
Acesta e de parere ca romanul a gasit la fratii Grant, antrenorii sai, ceea ce avea nevoie, iar acum afisează din nou starea fizica si mentala care-i permite sa-si foloseasca bine calitatile. El pare să fi alungat blocajul mental care i-a facut mult rau in trecut.

„Creierul si corpul sau nu mai comunicau bine impreuna, ceea ce nu se datora unei probleme neurologice. De obicei, cand oamenii ajung in acest punct, inseamna cu sunt prada unui burn-out sau unei depresii. Nu spun ca Lucian a suferit de asa ceva, dar mai degraba blocajul de care am vorbit nu-i permitea sa fie fericit si sa fie cu adevarat implinit. Gratie antrenorilor Otis și Howard Grant, Lucian nu mai e în acea stare de spirit, a gasit oameni care sa-l asculte si resursele de care avea nevoie ca sa-si redreseze cariera”.
„E mult de cand Bute n-a mai fost vazut folosind upercutul de stanga ce i-a adus atata succes in trecut. Impotriva lui Pascal n-a fost in masura s-o faca fiindca acesta s-a pregatit in mod stralucit s-o contreze. Cu Froch, meciul pur si simplu n-a fost atat de lung incat s-o utilizeze. De data aceasta stiu insă ca Lucian si anturajul lui sunt foarte hotarati sa testeze corpul lui DeGale inca de la inceputul meciului”, a mai spus Michel.

„In fata unui boxer atat de imprevizibil, Bute va trebui sa fie cel care pune presiune. Lui DeGale ii place sa astepte ocazia perfecta inainte de a trimite lovituri ce pot fi devastatoare. In plus, DeGale are mereu tendinta sa aiba o perioada mai proasta intr-un moment sau altul al meciului. O slabiciune ce va trebui sa fie exploatata de Lucian, care in general castiga in eficacitate pe durata duelului. Pentru asta, va trebui sa fie totusi mai agresiv, lucru pe care mai multi i l-au reprosat in trecut. Va supravietui unui inceput de meci ce se anunta periculos, ceea ce l-ar face sa capete mai multa incredere. DeGale este cel mai mare talent natural cu care a luptat Bute la profesionisti”.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu