Box: Ne incalzim pentru meciul lui Lucian Bute! ”E poate omul cel mai muncitor pugilist pe care l-am antrenat vreodata”

Au mai ramas doar cateva zile pana la meciul dintre romanul nostru Lucian Bute si britanicul James DeGale, meci care va avea drept miza titlul mondial IBF la categoria supermijlocie, detinut de Bute intre 19 octombrie 2007 si 26 mai 2012.
„Aceasta ar putea fi ultima sansa de a recastiga titlul mondial”, scrie „Montreal Gazette„, citata de Agerpres.ro. Partida se va disputa sambata, 28 noiembrie, la „Centre Videotron”, Quebec City, Quebec.

Sursa citata mai noteaza ca meciul reprezinta o revenire si pentru antrenorul lui Bute, Howard Grant. Canadianul a lucrat in cariera sa cu unii dintre cei mai buni pugilisti din lume, dar in ultimii trei ani a disparut din lumina reflectoarelor.
Lucian Bute se pregateste alaturi de Grant din luna mai, la mai bine de un an dupa despartirea de fostul antrenor Stephan Larouche. In septembrie, cand a aparut perspectiva unui meci cu DeGale pentru titlul mondial, Grant l-a intrebat pe Bute: „Ce zici de acest meci?”, a povestit antrenorul. „E in posesia titlului meu si mi-l vreau inapoi”, a spus romanul.
Din acel moment, Grant a fost convins nu doar ca Bute trebuie sa accepte meciul, dar si ca-l poate castiga.

Cei care l-au urmărit recent pe Bute au fost impresionați de aerul său energic, deși, după înfrângerea în fața lui Jean Pascal, în ianuarie 2014, a disputat un singur meci, câștigat prin KO în repriza a patra, contra lui Andrea Di Luisa, în august. Pe baza acestui meci, Bute și anturajul său au decis că el este pregătit să lupte pentru titlu.

„E cu adevarat foarte muncitor, poate omul cel mai muncitor pe care l-am antrenat vreodata, dar Lucian are tendinta sa exagereze chiar inaintea meciului. L-am facut sa reduca intensitatea mai curand. S-a antrenat joi si a vrut s-o faca din nou sambata, dar noi l-am oprit. Trebuie sa-si economiseasca fortele pentru meci”, a scris „Montreal Gazette”, citata de Agerpres.ro.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu