Boxing Day: Informatii, programul rundei, statistica

boxing dayBoxing Day se sărbătoreşte la 26 decembrie, în cea de-a doua zi de Crăciun, sau în primul weekend de după Crăciun. În traducere „Ziua Puşculiţei”, sărbătoarea îşi are originile pe vremea reginei Victoria, când bisericile deschideau, a doua zi după Crăciun, Cutia Milei.

În zilele noastre, asociaţiile de caritate organizează colecte publice, iar bunurile adunate sunt distribuite săracilor de Boxing Day. De asemenea, în această zi, oamenii oferă cadouri celor dragi, iau masa cu prietenii sau rudele, participă la spectacole şi organizează partide de vânătoare şi de pescuit.

Fotbal

Un cadou special este facut iubitorilor „sportului rege”. In fiecare an, in toate ligile din Anglia, Scotia, Tara Galilor si Irlanda de Nord, tari ce compun Regatul Unit al Marii Britanii, pe data de 26 decembrie sunt programate etape de campionat.
Evident, Anglia, cu a sa Premier Leaue, ne ofera cele mai importante si interesante dueluri. Astfel, vineri, 26 decembrie, in prima liga engleza este programata runda cu numarul 18. Se vor juca meciurile:

Chelsea – West Ham, ora 14:45
Burnley – Liverpool, ora 17:00
Cr.Palace – Southampton, ora 17:00
Everton – Stoke, ora 17:00
Leicester – Tottenham, ora 17:00
Sunderland – Hull, ora 17:00
Man. United – Newcastle, ora 17:00
Swansea – Aston Villa, ora 17:00
WBA – Man. City, ora 17:00
Arsenal – QPR, , ora 19:30

Manchester United, recordmena  „Boxing Day”

Alături de alte multe şi felurite recorduri contablizate de-a lungul anilor, United este pe primul loc şi în ceea ce priveşte victoriile de „Boxing Day”. De la înfiinţarea Premier League (1992), „diavolii roşii” au câştigat 17 din cele 20 meciuri jucate pe 26 decembrie. Un singur esec in aceasta serie. Urmatoare in top , cu 11 victorii in 17 partide , este Arsenal.

 

 

Nebunie in Premier League: 3 etape in 5 zile!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu