BREAKING NEWS | Anunt surprinzator: Cine va fi numit noul antrenor al celor de la Real Madrid!

Asteptarea a luat sfarsit in randul celor care vizau cu nerabdare numirea unui tehnician pe banca celor de la Real Madrid. Intr-un comunicat oficial lansat pe site-ul echipei, madrilenii confirma faptul ca actualul selectioner al Spaniei, Julen Lopetegui, va fi numit oficial noul antrenor al Realului la finalul Cupei Mondiale din Rusia.


Nu e Wenger, nici Pochettino!

Dupa demisia lui Zinedine Zidane de pe banca Realului, a fost vehiculata o serie de nume grele care ar putea prelua functia francezului pe banca madrilenilor. Arsene Wenger, Mauricio Pochettino, Massimiliano Allegri sau Antonio Conte erau doar cativa dintre tehnicienii aflati in pole-position pentru a sosi in sanul campioanei en-titre a Europei. Cu toate acestea, se pare ca vom asista la o mutare inteligenta, cel putin la prima vedere. La finalul Cupei Mondiale din Rusia, Julen Lopetegui, selectionerul nationalei Spaniei, o va prelua in mod oficial pe Real Madrid.

In varsta de 51 de ani, Julen Lopetegui Argote a mai antrenat la Rayo Vallecano, Real Madrid B, FC Porto, dar si selectionatele de tineret ale Spaniei.

6.75 este cota oferita de Unibet pentru ca Lopetegui sa castige Cupa Mondiala din Rusia la carma reprezentativei Spaniei.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 2 0


Lasa un comentariu