BREAKING NEWS» Arsene Wenger, OUT de la Arsenal la finalul acestui sezon!

Dupa un mandat remarcabil de 22 ani la carma londonezilor de la Arsenal, Arsene Wenger (68 ani) a anuntat astazi, oficial, printr-un comunicat postat pe site-ul celor de la Arsenal Londra, faptul ca ii va parasi pe “tunari” la finalul acestei stagiuni.


Socul zilei in fotbalul mondial vine din Premier League, acolo site-ul oficial al celor de la Arsenal F.C. anunta despartirea de tehnicianul francez Arsene Wenger dupa incheierea acestui sezon. In 22 de ani de cariera in sanul gruparii londoneze, Arsene a cucerit trei trofee de Premier League, sapte Cupe ale Angliei si alte sapte trofee Community Shield, echivalentul Supercupei Angliei.

“Sunt onorat pentru ca am avut privilegiul de a servi clubul in acesti ani memorabili. Vreau sa multumesc staff-ului, jucatorilor, conducerii si fanilor, care fac din Arsenal un club atat de special. Veti avea parte de dragostea si de sustinerea mea pentru totdeauna”, a declarat managerul francez, conform site-ului oficial al celor de la Arsenal.

Asa cum am anuntat inca de ieri, conducerea “tunarilor” ia in calcul numirea lui Patrick Vieira in functia de manager al lui Arsenal din sezonul viitor. (CITESTE AICI)

3.75 este cota oferita de Unibet pentru ca Arsenal sa castige UEFA Europa League in acest sezon.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 1


Lasa un comentariu