BREAKING NEWS » Este oficial: România – Norvegia a fost anulat!

Programat a se disputa duminică pe „Național Arena”, duelul din Liga Națiunilor dintre „tricolori” și nordici nu va mai avea loc. 

UEFA a informat în această seară forul de la București că „în urma cazului pozitiv înregistrat în lotul Norvegiei și după întâlnirea din această seară cu autoritățile guvernamentale, Federația din Norvegia nu va călători în România pentru a disputa partida din Liga Națiunilor programată mâine. Astfel, partida România-Norvegia nu se va mai disputa”.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

În ciuda tuturor demersurilor pe care le-au făcut, Haaland & co nu au primit acceptul de a decola spre București, autoritățile guvernamentale din Norvegia fiind ferme în această privință.

Conform regulamentului UEFA, toate rezultatele nordicilor din această grupă vor fi anulate. În noile condiții date România are șansa de a câștiga această grupă. „Tricolorii” au 4 puncte, cu două mai puțin decât Austria care conduce acum fgrupa cu 6 puncte. În acest context Irlanda de Nord, ultima din grupă cu 1 punct, a ajuns să arbitreze lupta pentru primul loc având în vedere că nord-irlandezii vor întâlni Austria mâine și România miercuri.

Vă reamintim că s-a ajuns în această situație după ce un jucător al Norvegiei, a fost testat pozitiv la COVID-19 înaintea meciului de pe  „Național Arena”. Anunțul a fost făcut de Federaţia norvegiană de fotbal printr-un comunicat postat pe site-ul oficial (NFF). Cel depistat pozitiv la coronavirus este fundașul Omar Elabdellaoui.

Consecințele anulării partidei rămân a fi stabilite de Comisia de Disciplină UEFA.

 

 

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu