BREAKING NEWS: Marile transferuri ale sezonului viitor incep mai devreme!

breaking news

BREAKING NEWS! Schimbarea mult asteptata de managerii uneia dintre cele mai tari ligi din Europa a venit! Se intampla de vara viitoare, inca dinaintea Cupei Mondiale!


Fereastra de tranferuri din Premier League se incheie mai devreme

Viitorul multor jucatori din Premier League era inca nesigur chiar si dupa patru runde din actuala stagiune, dar asta nu se va intampla in 2018. Echipele din prima liga engleza au decis sa opreasca achizitia jucatorilor inainte de startul viitorului sezon, in incercarea de a evita ca starurilor lor sa le fie distrasa atentia pe durata sezonului.

Potentialele tranferuri ale lui Alexis Sanchez sau Philippe Coutinho au fost in centrul atentiei pana in ultima zi a ferestrei de transferuri, la mult timp dupa jucarea primului meci al sezonului. Acestea sunt doar cele mai recente cazuri care au trezit nemultumirea managerilor pe parcursul ultimelor sezoane. Solutia in favoarea careia au votat 14 cluburi din Premier League a fost inchiderea pietei de transferuri in joia dinaintea startului sezonului.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

Aceasta decizie nu va afecta lungimea ferestrei de transferuri, care se va deschide mai devreme. Daca majoritatea ligilor importante incep achizitiile pe 1 iunie si le incheie pe 31 august, in Premier League echipele vor putea semna contracte cu jucatori pentru inca din luna mai. Nu se cunoaste data exacta a startului viitoarei stagiuni, dar presupunand ca aceasta va debuta in a doua saptamana a lunii august, putem anticipa ca vara viitoare fereastra de transferuri din Premier League se va deschide pe 26 mai. Aceasta data va fi la o saptamana dupa finalul sezonului actual si coincide cu ziua finalei Champions League.

Modificarea poate fi in avantajul echipelor din Premier League, care vor fi primele ce muta pe piata transferurilor vara viitoare, dar probabil si in sezoanele viitoare. Totusi, un dezavantaj ar fi faptul ca, desi nu mai pot veni jucatori noi la echipe, jucatorii pot inca sa paraseasca cluburile in favoarea celor din strainatate.

Pana la aplicarea acestor noi reguli insa, echipele au sezon lung prin care trebuie sa treaca, avand doar o luna de transferuri in iarna. Manchester City este favorita la castigarea titlului (cota 2.40 la Unibet), in ciuda faptului ca rivala din oras a inceput perfect sezonul. Echipa lui Mourinho (cota 3.00 pentru United) are zece goluri marcate, nici unul primit, este deja la doua puncte in fata celor de la Liverpool (12.00) si Manchester City si la trei in fata campioanei de anul trecut, Chelsea (cota 6.50).

breaking news


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu