BREAKING NEWS! Zidane pleacă de la Real Madrid!

La cateva zile dupa ce a castigat trofeul UEFA Champions League, Zinedine Zidane a anuntat ca o paraseste pe Real Madrid. Antrenorul francez a facut acest anunt cu putin timp in urma in cadrul unei conferinte de prese care nu fusese anuntata si nu era inclusa in programul oficial al clubului.

Zidane si-a motivat plecarea declarand : “Am luat decizia de a nu continua de anul viitor la Madrid. I-am explicat motivul şi am decis că acesta este momentul oportun. Era momentul să fac acest lucru. Această echipă avea nevoie de o schimbare. Are nevoie de un discurs nou. O altă metodologie de lucru. Iubesc mult acest club. Îi mulţumesc lui Perez că mi-a oferit şansă să lucrez aici. Cum a spus şi preşedintele, este un “La revedere”, nu un “Adio”. Real Madrid mi-a dat totul şi voi fi toată viaţa alături de acest club. Mi-am spus că e momentul să facem o schimbare. Pentru mine şi pentru jucători. Se ajunge la un moment în care te întrebi «Ce să le cer mai mult?» E momentul ca ei să audă un alt discurs, ca să câștige din nou”.


Citeste si:


Surprins s-a aratat chiar si presedintele Florentino Perez care a declarat ca este o decizie neasteptatata a antrenorului francez. El a adaugat ca i-ar fi placut ca Zidane sa mai ramana pe banca madrilenilor, dar daca el isi doreste o pauza, o merita din plin.

Zidane a preluat-o pe Real Madrid pe 4 ianuarie 2016 si a castigat 9 trofeuri printre care 3 de Liga Campionilor (2016, 2017, 2018). Antrenorul francez pleaca de pe Bernabeu dupa 878 de zile.

Real Madrid are cota 2.00 sa castige titlul in sezonul urmator de La Liga


URMARESTE EMISIUNILE WWW.PARIURI1X2.RO »

  • Zilnic, de luni până vineri, de la ora 24:00, UN PONT PE ZI cu Dan Bâra și Pîrvan Sabin, Live pe B1 TV
  • Luni și vineri, de la ora 23:00, FACI PARIU cu Doru Craciun (invitat prin telefon Pîrvan Sabin), Live pe LOOK TV

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu