BREAKING NEWS: Gianluigi Buffon este aproape de retrage! Intra sa vezi cifrele si recordurile unei cariere LEGENDARE ale goalkeeper-ului italian!

Autor: Tudor HutulLeave a Comment
0 0

In urma cu putin timp in presa internationala au inceput sa circule zvonuri legate de o posibila retrage a goalkeeper-ului italian Gianluigi Buffon. Legenda celor de la Juventus Torino ar urma sa aiba maine o conferinta de presa incepand cu ora 10:30 in care si-ar anunta retragerea definitiva din fotbal.


Date statistice ale carierei lui Buffon

In varsta de 40 de ani, Gianluigi Buffon si-a condus in acest sezon clubul catre atat al saptelea titlu consecutiv in Serie A, cat si catre a patra Cupa a Italiei castigata consecutiv.

„Gigi” si-a inceput cariera de fotbalist la clubul de juniori al celor de la AC Parma in 1991. Timp de 10 ani acesta a evoluat pentru „cruciati” pentru ca in 2001 sa semneze cu Juventus. La „Batrana Doamna” acesta a bifat nu mai putin de 508 partide in cei 17 ani petrecuti. De asemenea, subliniem faptul ca Buffon a ramas alaturi de formatia sa de suflet chiar si in momentul in care aceasta a evolaut in Serie B retrogradata in urma scandalului „Calciopoli”.


La Unibet primul pariu pana la 250 ron este GRATUIT!


Recorduri detinute de Buffon
  • Jucatorul cu cele mai multe selectii la nationala Italiei (176);
  • Portarul cu cele mai multe meciuri in Serie A (639 – la data de 4 mai 2018);
  • Cel mai scump portar din istorie: 52 de milioane de euro;
  • Jucatorul cu cele mai multe campionate castigate in Italia (9);
  • Cele mai multe distinctii „portarul anului in Serie A” (12);
  • Cele mai multe minute consecutive fara gol primit in Serie A (974).
  • .. si multe altele!
Speculatii de ultima ora!

Conform presei internationale, Liverpool este gata sa-i ofere legendei italiei un contract valabil pentru inca un sezon competitional. Totusi, tinand cont de personalitatea etalata de Buffon de-a lungul anilor este extrem de greu de crezut faptul ca acesta va da curs ofertei „cormoranilor”.

Cotele finalei Ligii Campionilor


 

250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Cel mai bun bonus este aici! 450 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti un bonus de 450 lei EXCLUSIV! Tot aici ai si cele mai bune cote de pe piata

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu