BREAKING NEWS: Gianluigi Buffon este aproape de retrage! Intra sa vezi cifrele si recordurile unei cariere LEGENDARE ale goalkeeper-ului italian!

Autor: Tudor HutulLeave a Comment
0 0

In urma cu putin timp in presa internationala au inceput sa circule zvonuri legate de o posibila retrage a goalkeeper-ului italian Gianluigi Buffon. Legenda celor de la Juventus Torino ar urma sa aiba maine o conferinta de presa incepand cu ora 10:30 in care si-ar anunta retragerea definitiva din fotbal.


Date statistice ale carierei lui Buffon

In varsta de 40 de ani, Gianluigi Buffon si-a condus in acest sezon clubul catre atat al saptelea titlu consecutiv in Serie A, cat si catre a patra Cupa a Italiei castigata consecutiv.

„Gigi” si-a inceput cariera de fotbalist la clubul de juniori al celor de la AC Parma in 1991. Timp de 10 ani acesta a evoluat pentru „cruciati” pentru ca in 2001 sa semneze cu Juventus. La „Batrana Doamna” acesta a bifat nu mai putin de 508 partide in cei 17 ani petrecuti. De asemenea, subliniem faptul ca Buffon a ramas alaturi de formatia sa de suflet chiar si in momentul in care aceasta a evolaut in Serie B retrogradata in urma scandalului „Calciopoli”.


La Unibet primul pariu pana la 250 ron este GRATUIT!


Recorduri detinute de Buffon
  • Jucatorul cu cele mai multe selectii la nationala Italiei (176);
  • Portarul cu cele mai multe meciuri in Serie A (639 – la data de 4 mai 2018);
  • Cel mai scump portar din istorie: 52 de milioane de euro;
  • Jucatorul cu cele mai multe campionate castigate in Italia (9);
  • Cele mai multe distinctii „portarul anului in Serie A” (12);
  • Cele mai multe minute consecutive fara gol primit in Serie A (974).
  • .. si multe altele!
Speculatii de ultima ora!

Conform presei internationale, Liverpool este gata sa-i ofere legendei italiei un contract valabil pentru inca un sezon competitional. Totusi, tinand cont de personalitatea etalata de Buffon de-a lungul anilor este extrem de greu de crezut faptul ca acesta va da curs ofertei „cormoranilor”.

Cotele finalei Ligii Campionilor


 

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu