Bayern aproape campioana, Dortmund poate incheia pe doi! Vezi cotele momentului in Bundesliga!

bundesliga

Weekendul trecut in Bundesliga s-au jucat partidele rundei cu numarul 23. Iata cum vad casele de pariuri lupta la titlu in prima liga germana.


Bayern se indreapta spre un nou titlu in Bundesliga

Bayern a obtinut o noua victorie categorica runda aceasta. Bavarezii s-au impus cu 3-0 in fata lui Koln, una dintre echipele ce spera la calificarea in Europa League in acest sezon. Echipa lui Acelotti s-a distantat si mai mult de Leipzig, echipa de pe locul secund. Red Bull nu a reusit decat o remiza in partida de la Augsburg. Cu sapte puncte avans si fiind intr-o forma excelenta, Bayern nu prea mai poate pierde titlul. Runda viitoare poate aduce un nou succes pentru bavarezi, care intanesc pe teren propriu pe Frankfurt. Echipa oaspete a pierdut ultimele patru meciuri in Bundesliga si sunt sanse minime sa ii puna probleme liderei. 888sport ofera o cota de numai 1.01 pentru ca lidera sa isi pastreze pozitia pana la finalul sezonului. Pe Leipzig puteti paria, la o cota de 26.00. Borussia, ocupanta ultimei pozitii a podiumului, poate aduce un profit de o suta de ori mai mare decat suma mizata.

bundesliga


Daca iti faci chiar acum un cont la 888Sport, poti miza complet gratuit din imensul bonus de 1.000 RON pe care il primesti

Dortmund poate fura locul secund

Exista insa un pariu mult mai realist pe echipa din Dormund, care poate aduce un castig frumos. 888sport ofera o cota de 2.50 pentru ca echipe lui Tuchel sa incheie pe locul secund. In weekend, pe Signal Iduna Park, echipa gazda a invins cu 6-2 pe Leverkusen. Dortmund pare sa aiba mai multe resurse pe acest final de sezon si poate depasi Leipzigul in cele 11 runde ramase. Echipa a recuperat cinci puncte doar in ultimele cinci runde, distanta fata de locul secund scazand acum la doar sase puncte. O noua victorie in partida de saptamana aceasta, impotriv Herthei, ar fi un important pas inainte in lupta pentru locul secund. Leipzigul are un adversar mai facil pentru runda urmatoare. Pe teren propriu, ea va intalni Wolfsburg, una dintre echipele amenintate de retrogradare. Cei care cred ca Dortmund va esua in incercarea de a castiga locul secund, pot paria pe Leipzig, 888sport oferind o cota de 1.55 pentru ca aceasta sa castige liga (fara Bayern).

bundesliga

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu