Bundesliga: Avancronica etapei a 16-a este aici!

BundesligaBundesliga se grabeste sa intre intr-o binemeritata vacanta. La mijlocul acestei saptamani, prima liga a Germaniei programeaza a 16-a runda, urmand ca, in weekend, sa se dispute si ultima etapa a turului. Campionatul se va relua pe data de 30 ianuarie.

Bundesliga, etapa a 16-a: meciurile de marti

Bayern Munchen joaca acasa, cu Freiburg. Este un meci in care se va pune probabil doar problema diferentei de scor la care bavarezii se vor impune.

Hannover are meci greu pe teren propriu cu Augsburg. Amanunte de care pariorii trebuie sa tina cota: formatia oaspete este singura a stagiunii fara nicio remiza contabilizata, iar Hannober nu are niciun egal pe teren propriu!!
Hamburg – Stuttgart este un meci la retrogradare. Cu victorii pe linie in ultimele 3 meciuri jucate acasa, HSV are prima sansa in meci. Atentie insa: „svabii” au avut pana in prezent un parcurs mai bun pe terenurile adverse, decat la Stuttgart.

Revenita pe linia de plutire dupa surprinzatorul succes de la Schalke, FK Koln vrea punct si in confruntarea de acasa cu Mainz. Dupa un start foarte bun de stagiune, adversara „tapilor” nu a mai reusit niciun succes in ultimele 7 etape!

Bundesliga, etapa a 16-a: Meciurile de miercuri

Dortmund – Wolsburg este meciul zilei. Elevii lui Klopp s-au descurcat foarte bine in Liga Campionilor, dar au o stagiune interna mizerabila. Contra lui Wosburg, Borussia lupta sa obtina doar al 4-la succes din aceasta editie de campionat. Cu un nou esec, de aceasta data in fata celei de-a doua clasate si „ajutata” de adversarele din subsol, n-ar fi exclus ca Dortmund sa „ierneze” pe loc retrogradabil!!

Inconstanta Gladbach primeste vizita lui Werder. In fata penultimei clasate, trupa lui Favre spera totusi la toate cele 3 puncte. In ultimele 3 directe pe Borussia-Park, Werder a pierdut de doua ori. De mentionat ca niciuna din precedentele 22 de confruntari nu s-a terminat cu mai putin de 2 modificari ale tabelei.

Si Hoffenheim – Leverkusen este o partida foarte interesanta. Cele doua se aflta pe locurile 7, respectiv 3, insa sunt despartite doar de un singur punct!

Eintracht Frankfurt va incerca sa profite de evidentele slabiciuni ale Herthe, pe terenurile adverse: doar 4 puncte cucerite in 7 meciuri, 16 goluri incasate! Eintracht a pierdut in weekend la Hoffenheim, scor 2-3, insa esecul a venit dupa succesele legate cu Gladbach, Dortmund si Werder!

Schalke spera sa-si recupereze la Paderborn cele 3 puncte pierdute acasa, cu Koln. Tinta foarte greu de atins: trupa din Gelsenkirchen  a pierdut 5 din cele 7 deplasari ale campionatului. De asemenea, partida va fi a 3-a in decurs de doar 7 zile pentru elevii lui Di Matteo!

Bundesliga, etapa a 16-a: Programul si cotele

bund inter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Optimile Ligii Campionilor: Care crezi ca sunt cele mai tari “duble”?

 

.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 3

  1. James

    Christiansen
    December 15, 2014 at 12:13 am

    BIG STAKE! BIG STAKE! BIG STAKE!

    New Orleans Pelicans +6.5

    cota 1.90

    NBA
    Recomand sa pariati invers,pana la urma ce pretentii sa ai de la un individ de ultima speta ,care a pierdut 10 meciuri la rand din NBA(el incercand o manevra ordinara mintind pe domnul care da ponturi din olanda cum ca el a prins 10 pronosticuri corecte in noiembrie,asta e pinochio un mincinos ,care are 3-4 cititori pe un blog moca,SE STRANGE LANTUL PINOCHIOSULE),si a prins 2 din 7 bilete la fotbal……..

Lasa un comentariu