Bundesliga, de senzatie! Vezi marile recorduri stabilite in prima parte a sezonului!

Prima parte a sezonului 2015/2016 a fost de vis pentru fanii ce urmaresc in special fotbalul spectacol din Bundesliga. Cele 17 etape inregistrate in intervalul august-decembrie au intrat pur si simplu in cartile de istorie prin diferite moduri. Cluburi, antrenori si jucatori au participat in mai multe randuri la inregistrarile impresionante.

» Sursa foto: www. dfb.de

Bundesliga

Robert LewandowskiNoua minute, cinci goluri!

In etapa cu numarul sase am avut parte de un moment ce poate fi povestit nepotilor, fara doar si poate. In Derby-ul rundei, campioana Bayern Munchen avea sa primeasca vizita vicecampioanei VfL Wolfsburg intr-un meci ce rezerva spectacol. Dupa primele 45 de minute de joc, ‘Lupii Verzi’ pareau sa produca marea surpriza pe Allianz-Arena, fara ca Robert Lewandowski sa fie in teren. Atacantul polonez, insa, a fost introdus in partea a doua a jocului, atunci cand s-a dezlantuit iadul pentru formatia oaspete. Din minutul 51 si pana in 60 ‘Bavarezii’ aveau sa intoarca soarta meciului. Mai mult decat atat, la toate cele cinci goluri inscrise protagonist fiind acelasi jucator, marele Robert Lewandowski. Spectacol de neuitat!

Start de vis pentru ‘Galben-Negrii’!

Cu Thomas Tuchel pe banca tehnica, Borussia Dortmund a inregistrat cel mai bun start de sezon cu un nou antrenor la carma echipei. De asemenea, acesta a devenit primul antrenor al Borussiei ce a reusit sa castige primele cinci partide de Bundesliga!

De la agonie la extaz! 

Ca urmare a demisiei lui Lucien Favre de la carma ’Manjilor’, asta dupa ce nu a reusit sa acumuleze nici macar un punct dupa primele cinci etape, Andre Schubert avea sa readuca spiritul succesului in tabara celor de la Borussia Mönchengladbach . Cu acesta din urma pe banca tehnica, ‘alb-negrii’ au reusit sa castige urmatoarele sase dispute din Bundesliga. De-a lungul istoriei, de un asemenea parcurs nu a mai avut parte nici un alt nou antrenor!

Jocul cu numarul 300 in Bundesliga!

Manuler Neuer, in  weekend-ul precedent, a bifat meciul cu numarul 300 din cariera sa in primul esalon fotbalistic din Germania! Statistica este una extrem de impresionanta in dreptul acestuia, Neuer incasand doar 239 de goluri, pe cand in 143 de partide nu a primit nici un gol. Recordul anterior ii apartine lui Oliver Reck. Fostul portar al celor de la Schalke 04 a incasat nu mai putin de 323 de goluri dupa primele 300 de meciuri inregistrate in Bundesliga, fiind, totodata, fara gol primit in 117 dintre acestea.

AubameyangCele mai bune momente ale carierei!

De-a lungul turului de sezon, Pierre-Aubameyang a marcat nu mai putin de 18 goluri, fiind, astfel, golgheterul fotbalului german, dar si a marilor campionate din Europa, depasindu-i cu usurinta pe Neymar, Messi, Cristiano Ronaldo, Higuain, Vardy sau Ibrahimovic. Un aspect mult mai important tine de intreaga istorie a campionatului. Atacantul in varsta de 26 de ani reusind performanta sa inscrie cate cel putin un gol in fiecare dintre primele opt etape. De asemenea, in ultimele noua meciuri disputate in Bundesliga pe Signal-Iduna-Park, gabonezul a marcat de fiecare data!

Recordul japonezilor!

Etapa cu numarul 11 a fost de vis pentru atacantul celor de la FSV Mainz, Yoshinori Muto, acesta marcand de trei ori in disputa contra celor de la FC Augsburg, scor 3-3.  Totodata, dupa primele 11 meciuri din Bundesliga, japonezul in varsta de 23 de ani reusise performanta de a marca deja de sase ori. Un asemenea record nu a mai fost stabilit in Bundesliga de un alt conational.

Stea in devenire! 

La varsta de doar 19 ani, Leroy Sane devine cel mai important jucator al celor de la Schalke 04. De-a lungul turului de sezon, tanarul atacant a fost implicat in sase din cele opt succese inregistrate de ‘Mineri’ in Bundesliga!

BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu