Bundesliga : Etapa a 27 a . Derby – ul campionatului se joaca acum .

bundesliga sound-provider blogspot comDupa pauza de saptamana trecuta,cand in Europa s-au desfasutat meciurile de calificare pentru EURO  2016, Bundesliga isi reincepe activitatea week – end – ul acesta cu partidele din runda cu numarul 27.

Meciurile de sambata….

Bundesliga : Etapa a 27 a : Werder Bremen – Mainz , sambata ora 16.30.

Fara victorie in ultimele 2 etape pe teren propriu,Bremen – ul primeste vizita echipei cu cele mai multe rezultate de egalitate din acest sezon de Bundesliga. 12 rezultate de egalitate  a strans Mainz – ul pana acum. 6 dintre acestea,pe teren strain.

Bundesliga : Etapa a 27 a : Frankfurt – Hannover 96 , sambata ora 16.30.

16.12.2014.De atunci Hannover nu a mai castigat un meci in Bundesliga,insa baietii lui T.Korkut spera sa plece cu toate cele 3 puncte de pe terenul celei de-a doua cea mai slabe defensive din Bundesliga.

Bundesliga : Etapa a 27 a : Freiburg – FC Koln ,sambata  ora 16.30.

” Tapii ” sunt intr-o usoara revenire de forma, dar cu siguranta vor avea o deplasare dificila pe terenul unei Freiburg care – si doreste cu siguranta salvarea de la retrogradarea in Zweite Bundesliga.

Bundesliga : Etapa a 27 a : TSV Hoffenheim – Borussia Moenchengladbach , sambata  ora 16.30

Meci cu obiective diferite la Hoffenheim. Oaspetii  isi doresc mentinerea locului 3, pozitie ce le – ar asigura prezenta sezonul viitor in Champions League, in timp ce Hoffenheim vaneaza locul 6 , ocupat acum de Augsburg , loc ce i-ar duce in preliminariile Europa League. Ce va fi ? Vom vedea sambata incepand cu ora 16.30.

Bundesliga : Etapa a 27 a : Bayer Leverkusen – SV Hamburg , sambata  ora 16.30.

Pentru a scapa de locurile ce duc in Zweite Bundesliga , Hamburg are mare nevoie de victorie sambata la Leverkusen. Ramane de vazut  in ce masura vor putea sa o obtina , in conditiile in care trupa antrenata de R . Schmidt nu a mai pierdut in Bundesliga de 5 etape , si sunt intr – o forma de exceptie.

Bundesliga : Etapa a 27 a : VFL Wolsburg – VFB Stuttgart , sambata ora 16.30.

Meci crucial pentru Maxim &  comp. pe terenul ” lupilor ” din Wolsburg. Cu o victorie in fieful trupei lui D. Hecking , ajutati si de jocul rezultatelor ,Stuttgart ar putea sa ne faca martori la evadarea  lor din subsolul clasamentului.

Bundesliga : Etapa a 27 a : Borussia Dortmund – Bayern Munchen , sambata ora 19.30.

In derby – ul etapei dar si al campionatului, pe Signal Iduna Park , sambata de la ora 19.30 in direct pe Eurosport 2 , se intalnesc Borussia Dortmund , echipa ce inca spera sa prinda in – extrem – is un loc de Europa League , si putem sa spunem inca de pe acum ,campioana noului sezon de Bundesliga , Bayern Munchen.

Meciurile de duminica ….

Bundesliga : Etapa a 27 a : Augsburg – Schalke 04 , duminica ora 16.30.

Cu 3 infrangeri in ultimele 4 etape, Augsburg spera in reviniment duminica pe teren propriu in fata vecinei de clasament Schalke 04. Trupa lui Di Matteo vine pe terenul ” verzilor ” dupa infrangerea de pe teren propriu 0 – 1 , etapa trecuta cu Bayer Leverkusen .

Bundesliga : Etapa a 27 a : Hertha Berlin – Paderborn  , duminica ora 18.30.

In epilogul etapei Hertha primeste vizita Paderborn – ului. Cu Pal Dardai la timona Hertha merge ceas. 3 victorii si 1 egal in ultimele 4 etape au Kalou , Ben Hatira & comp., in timp ce pentru micuta Paderborn , Bundesliga pare a fi o palarie prea mare.

Alyn Mirea .


 

 

Fiorentina – Sampdoria: Derby pe “Artemio Franchi”!


Cagliari – Lazio: Anticipam spectacol!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu