Bundesliga: Spectacolul din prima liga germana poate fi urmarit gratuit!

bundesliga

Computerul, telefonul sau tableta iti aduc meciurile din Bundesliga, oriunde ai fi! Nu rata transmisiunile live gratuite!


Bundesliga – Live la Unibet

Platforma Unibet TV ofera transmisiuni in direct de pe stadioanele din prima liga germana. Nu te costa nimic si tu iti alegi dispozitivul. Unibet TV poate fi urmarit, de acasa sau din „deplasare”, folosind dispozitivul preferat de tine.

Campioana, Bayern Munchen, poate fi urmarita sambata dupa-amiaza, de la 16:30, cand primeste vizita lui Mainz. Echipa bavareza nu a avut un start de sezon exceptional. Runda trecuta, Bayern a incasat prima infrangere, dar fanii au fost nemultumiti mai mult de jocul prestat in aceasta perioada. Abordarea partidei cu Anderlecht, in Champions League, a fost un alt motiv de nemultumire. Cu un om in plus pentru cea mai mare parte a meciului, Bayern ar fi putut obtine o victorie mai lejera. Va fi interesant de vazut cum va fi abordat meciul din aceasta runda, sub privirile fanilor de pe Allianz Arena.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

Tot sambata, de la aceeasi ora, puteti vedea la lucru si Schalke, Frankfurt sau Stuttgart. Mai tarziu, RB Leipzig intalneste Borussia Monchengladbach, meci in care vicecampioana va incerca sa obtina al treilea succes consecutiv.

Duminica joaca alte trei echipe importante. Puteti urmari partidele lui Dortmund, Hoffenheim si Leverkusen!

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu