Bundesliga: Marti, Bayern – Wolfsburg, miercuri Dortmund, Schalke si Leverkusen!

Nu avem meciuri de Liga Campionilor sau Europa League in aceasta saptamana, dar nu ne plangem! Aceasta pentru ca ne vom delecta cu fotbalul de mare calitate propus in disputele etapei cu numarul 6 din Bundesliga.

Etapa atractiva in Bundesliga

Bayern Munchen si Dortmund merg cap la cap in Bundesliga dupa victoriile repurtate de acestea in runda recent incheiata din prima liga germana. Dupa victoria de sambata de pe terenul nou promovatei Darmstadt, Bayern intalneste pe teren propriu in derby-ul rundei cu numarul 6, vicecampioana sezonului trecut Wolsfsburg. Meciul se disputa marti, incepand cu ora 21.00.

Tot marti, si tot de la aceeasi ora 21.00, Darmstadt intalneste pe teren propriu Werder Bremen, invinsa in weekend pe teren propriu dupa un gol primit in minutul 90+3, de cealalta echipa promovata in acest sezon din zweite Bundessliga, Ingolstadt.

Dupa infrangerea de la Wolfsburg, Hertha joaca acasa cu „tapii” din Koln, in timp ce Ingolstadt, vrea sa spele rusinea infrangerii cu Bayern, printr-o victorie acasa cu Hamburger SV.

Hannover, joaca miercuri in duelul echipelor fara victorie in acest sezon, pe teren propriu cu formatia lui Alex Maxim, VFB Stutgart, in timp ce Hoffenheim intalneste pe teren propriu, liderul la zi al Bundesligii, Borussia Dortmund, intr-un duel ce se anunta, ca fiind unul extrem de spectaculos.

Invinsa la scor de neprezentare duminica de catre Dortmund, Leverkusen incearca sa-si ia revansa acasa, in fata unei Mainz, care s-a descurcat bine in aceste prime 5 etape scurse de la inceputul sezonului.

Borussia Monchengladbach va incerca sa obtina prima victorie stagionala in fata „verzilor” din Augsburg, in timp ce Schalke 04, urmareste al doilea succes consecutiv in campionat, pe Veltins Arena contra celor de la Frankfurt.

Screenshot_1


Halep se distanteaza de Sharapova in clasamentul WTA! Cele doua, rivale la Wuhan, saptamana viitoare


Serie B: Ternana – Livorno: Lanterna rosie vs. liderul din Serie B!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu