Bundesliga : Ne pregatim de runda cu numarul 32 .

bundesliga sound-provider blogspot comBundesliga isi programeaza in week-end etapa cu numarul 32. Vineri primul meci. Hamburger SV  intalneste pe teren propriu Freiburg . Meciul va fi transmis in direct de Eurosport 2 , incepand cu ora 21.30.

Sursa foto : bundesliga sound-provider blogspot com

Vineri in prologul etapei , pe Imtech Arena , Hamburger SV intalneste in ” derby-ul suferintei ” , pe Freiburg , o alta formatie amenintata cu retrogradarea in zweite Bundesliga.

MECIURILE DE SAMBATA ….

Bundesliga : Etapa a 32 a : Bayern Munchen – Augsburg , ora 16.30.

Dupa infrangerea la scor de neprezentare de la mijlocul saptamanii , de pe Camp Nou in fata Barcelonei , Bayern se intoarce in Bundesliga pentru a da piept cu un Augsburg care se vrea in cupele europene.

Bundesliga : Etapa a 32 a : Borussia Dortmund – Hertha Berlin , ora 16.30.

La 3 puncte de locul 6 , ultimul care asigura participarea in Europa League , Dortmund primeste pe Signal Iduna Park vizita Herthei Berlin, formatie fara victorie in Bundesliga de 4 etape.

Bundesliga : Etapa a 32 a : Frankfurt – Hoffenheim , ora 16.30.

Hoffe este mai aproape ca niciodata de o cupa europeana. Aflata la 2 puncte distanta fata de primul loc ce asigura participarea in Europa League , victoria devine  obligatorie in fata unei Frankfurt care a uitat sa mai castige in ultimele 6 etape din Bundesliga.

Bundesliga : Etapa a 32 a : Hannover 96 – Werder Bremen , ora 16.30.

Amenintat cu retrogradarea in Zweite Bundesliga , Hannover – ul lui M.Frontzeck anunta revinimentul incepand chiar din aceasta etapa. Primul obstacol ?! Werder Bremen !!

Bundesliga : Etapa a 32 a : Borussia Monchengladbach – Bayer Leverkusen , ora 16.30.

Duelul pentru locul de Champions League se da sambata incepand cu ora 16.30 pe Borussia – Park din Monchengladbach. Pe locul 3 in acest moment ,gazdele nu au voie sa piarda in fata tavalugului numit Leverkusen , daca vor sa se aseze la masa bogatilor din Champions League in sezonul viitor.

Bundesliga : Etapa a 32 a : VFB Stuttgart – Mainz , ora 19.30.

In ultimul meci al zilei de sambata , Stuttgart – ul romanului Alex Maxim , incearca sa obtina victoria care i-ar spori sansele pentru un nou sezon in Bundesliga , in fata unui Mainz aparent scapat de grijile retrogradarii.

MECIURILE DE DUMINICA ….

Bundesliga : Etapa a 32 a : Paderborn – VFL Wolsburg , ora 16.30.

Meci de care pe care duminica la Paderborn. Gazdele sunt nevoite sa castige pentru a evita retrogradarea , in timp ce pentru Wolsburg victoria este obligatorie , pentru ca un eventual succes al celor de la Gladbach acasa cu Leverkusen , coroborat cu o infrangere surprinzatoare a ” lupilor ” pe terenul micutei Paderborn , ar face ca ” lupii ” sa piarda pozitia secunda in campionatul german.

Bundesliga : Etapa a 32 a : FC.Koln – Schalke 04 , ora 18.30.

„Tapii” din Koln primesc in epilogul etapei a 32 a , vizita „albastrilor” lui DiMatteo. Reusesc baietii lui Stoeger sa se impuna in fata unei echipe care nu a castigat pe teren strain in Bundesliga in 2015 , sau revinimentul albastrilor in deplasare se va produce chiar in fieful ” tapilor ” ? Ce va fi , vom vedea duminica incepand cu ora 18.30 , in direct pe Eurosport 2.

Alyn Mirea.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu