Bundesliga : Pariuri 1×2 te pregateste de etapa cu numarul 26

bundesliga sound-provider blogspot comBundesliga isi programeaza in week-end etapa cu numarul 26.Vineri primul meci.Hamburg SV intalneste pe teren propriu Hertha Berlin.Meciul va fi transmis in direct de Eurosport 2.

In prologul etapei cu numarul 26 la Hamburg, gazdele de la Hamburger SV tintesc victoria in fata vecinei de clasament,Hertha Berlin.

MECIURILE DE SAMBATA…..

Bundesliga:Etapa a 26 a : SC Freiburg – Augsburg,ora 16.30

Fara victorie de 3 etape in Bundesliga,Freiburg nu-si mai permite pasi gresiti in lupta pentru evitarea retrogradarii.Primul obstacol,Augsburg,sambata de la ora 16.30 pe Schwarzwald – Stadion.

Bundesliga:Etapa a 26 a : Hannover 96 – Borussia Dortmund,ora 16.30.

Ranita dupa eliminarea din Champions League,Borussia Dortmund se deplaseaza pe terenul unei Hannover care a uitat sa mai castige in Bundesliga din decembrie,anul trecut.

Bundesliga:Etapa a 26 a : FC.Koln – Werder Bremen,ora 16.30.

Neinvinsi pe teren propriu in 2015,”tapii” din Koln intalnesc sambata de la ora 16.30 pe Werder Bremen,echipa care inca mai spera la un loc de Europa League.

Bundesliga:Etapa a 26 a : Paderborn – Hoffenheim,ora 16.30.

Europa League via Paderborn.Pentru trupa lui Gisdol,victoria este obligatorie in fata micutei Paderborn,daca  vrea ca sansele de a prinde un loc de Europa League sa ramana intacte.

Bundesliga:Etapa a 26 a : VFB Stuttgart – FSV Frankfurt,ora 16.30.

In incercarea de a scapa de retrogradarea in zweite bundesliga, Maxim & comp.nu au decat o varianta.Victoria in fata unui Frankfurt care spre deosebire de „svabi” lupta pentru un loc de Europa League.

Bundesliga:Etapa a 26 a : Schalke 04 – Bayer Levrekusen,ora 19.30.

In meciul etapei,sambata de la ora 19.30.Schalke 04 intalneste Bayer Leverkusen.Meci interesant pe Veltins – Arena unde ambele combatante isi vor dori victoria,si  implicit participarea si sezonul viitor in grupele celei mai importante competitii de pe batranul continent.Champions League.

MECIURILE DE DUMINICA…..

Bundesliga:Etapa a 26 : Mainz – Wolsburg,ora 16.30.

Victorioasa etapa trecuta in fata Augsburg-ului,Mainz va incerca sa tina piept duminica de la ora 16.30 in direct pe Eurosport,tavalugului numit Wolsburg.

Bundesliga:Etapa a 26 a: Bayern Munchen – Borussia Moenchengladbach,ora 18.30.

Pentru mentinerea locului 3 in Bundesliga, Gladbach are nevoie de puncte.Ramane de vazut insa,daca baietii lui L.Favre pot obtine puncte pe Allianz – Arena pentr ca  in fata lor va sta marele Bayern Munchen.

Alyn Mirea.


 

Hamburger SV – Hertha Berlin : Derby-ul suferintei se joaca azi pe Imtech Arena


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu