Bundesliga : Pariuri 1×2 te pregateste de etapa cu numarul 30

bundesliga sound-provider blogspot comBundesliga isi programeaza in week-end etapa cu numarul 30. Vineri primul meci. FSV Mainz  intalneste pe teren propriu Schalke 04 . Meciul va fi transmis in direct de Eurosport 2 , incepand cu ora 21.30.

Sursa foto : bundesliga sound-provider blogspot com

In prologul etapei , Schalke 04 , fara victorie in Bundesliga de mai bine de o luna ( 3 – 1 cu Hoffenheim pe 07 martie ), se deplaseaza pe terenul unei Mainz scapata se pare de grijile retrogradarii.

MECIURILE DE SAMBATA ….

Bundesliga : Etapa a 30 a : Borussia Dortmund – FSV Frankfurt , ora 16.30.

Sambata incepand cu ora 16.30 , Dortmund intalneste pe Signal Iduna Park , pe Frankfurt , intr-un meci ce se vrea a fi o repetitie cu public inainte de socul din semifinalele DFB Pokal de marti cu Bayern Munchen.

Bundesliga : Etapa a 30 a : Hamburger SV – Augsburg , ora 16.30.

Fara victorie din februarie in Bundesliga , Hamburger SV , incearca sa mai salveze ce ar mai putea fi de salvat , acum pe final de sezon. Primul obstacol va fi Augsburg , formatie ce are ca obiectiv un loc ce ar putea sa o duca in preliminariile Europa League.

Bundesliga : Etapa a 30 a : Hannover 96 – Hoffenheim , ora 16.30.

Cu doar 2 puncte peste linia rosie , Hannover tremura la gandul ca sezonul viitor o poate gasi in Zweite Bundesliga. Asadar , victoria in fata unei Hoffenheim care nu a mai cunoscut gustul victoriei de 4 etape ,devine litera de lege.

Bundesliga : Etapa a 30 a : FC Koln – Bayer Leverkusen , ora 16.30.

” Tapii ” lui Stoeger intalnesc sambata incepand cu ora 16.30 pe RheinEnergie – Stadion , o formatie care a uitat cum se pierde un meci. Neinvinsa din februarie de la acel nebun 4 – 5 in compania ” lupilor ” din Wolsburg , Leverkusen nu are ca obiectiv decat victoria sambata , si implicit mentinerea pozitiei a 3 a pe care o ocupa in momentul de fata.

Bundesliga : Etapa a 30 a : VFB Stuttgart – SC Freiburg , ora 16.30.

In goana  dupa puncte si dupa locul care le – ar asigura prezenta si sezonul viitor pe prima scena a fotbalului german , Stuttgart , intalneste sambata pe teren propriu pe Freiburg , formatie care s-a impus o singura data in ultimele 14 vizite pe terenul ” svabilor „.

Bundesliga : Etapa a 30 a : Bayern Munchen – Hertha Berlin , ora 19.30.

Dupa ce a demolat pur si simplu cu 6 – 1 pe Porto la mijlocul saptamanii in Champions League , si inainte de semifinalele DFB Pokal de saptamana viitoare , Bayern primeste in ultimul meci al zilei de sambata , Hertha Berlin. Hertha , formatie care se misca din ce in ce mai bine cu Pal Dardai la timona.

MECIURILE DE DUMINICA ….

Bundesliga : Etapa a 30 a : Paderborn – Werder Bremen , ora 16.30.

Pe loc de baraj in acest moment , micuta echipa din Paderborn , isi doreste victoria duminica in fata unei Werder Bremen , care dupa un  start exceptional de retur , in ultimele etape parca a mers cu frana de mana trasa.

Bundesliga : Etapa a 30 a : Borussia Moenchengladbach – VFL Wolsburg , ora 18.30.

Meciul etapei se desfasoara duminica incepand cu ora 18.30 pe Borussia – Park din Moenchengladbach , intre gazdele de la Borussia si ocupanta pozitiei secunde in Bundesliga , Wolsburg. Meci de care pe care ,unde singurul obiectiv pentru ambele combatante , este doar victoria.

Alyn Mirea.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu