Bundesliga : Pariuri 1×2 te pregateste de runda cu numarul 28

bundesliga sound-provider blogspot comBundesliga isi programeaza in week-end etapa cu numarul 28. Vineri primul meci. Hannover 96 intalneste pe teren propriu Hertha Berlin. Meciul va fi transmis in direct de Eurosport 2.

Vineri in prologul etapei,Hannover 96 este in cautarea primei victorii in Bundesliga din decembrie incoace , in fata unei Hertha Berlin care se descurca din ce in ce mai bine cu Pal Dardai la timona.

MECIURILE DE SAMBATA ….

Bundesliga : Etapa a 28 a : Bayern Munchen – FSV Frankfurt , ora 16.30.

Dupa ce miercuri a reusit sa treaca mai departe in semifinalele DFB Pokal dupa un meci ce s-a intins pe durata a 120 minute plus lovituri de departajare in fata celor de la Bayer Leverkusen, Bayern da piept pe Allianz – Arena, cu Frankfurt, echipa cu cea mai slaba defensiva din Bundesliga, alaturi de Bremen.  54 de goluri a primit Frankfurt in 27 de etape scurse pana in momentul de fata. 30 dintre acestea pe teren strain.

Bundesliga : Etapa a 28 a : Mainz – Bayer Leverkusen , ora 16.30.

Dupa ce in Champions League a fost eliminata dupa loviturile de departajare , iata ca blestemul penalty – urilor a lovit – o din nou pe Leverkusen. Miercuri in cupa ” aspirinele ” au pierdut cu 5 – 4 sfertul de finala in fata celor de la Bayern Munchen, tocmai  la loviturile de departajare.Acum urmeaza o deplasare dificila la Mainz , echipa care cu un rezultat pozitiv sambata , ar rezolva in mare parte retrogardarea in Zweite Bundesliga.

Bundesliga : Etapa a 28 a : Borussia Moenchengladbach – Borussia Dortmund , ora 16.30.

Derby – ul etapei se joaca sambata incepand cu ora 16.30 pe Borussia – Park din Moenchengladbach. Fata in fata le vom avea pe M „Gladbach si proaspat semi – finalista DFB Pokal , Borussia Dortmund.Dupa rusinea din cupa,cand echipa lor a fost eliminata de o formatie de liga a 3 a (  n.r. Arminia Bielefeld ) suporterii lui Gladbach ,nu concep altceva decat victoria in fata unei Borussia Dortmund , care inca se pare ca nu reuseste sa – si gaseasca cadenta din sezonul trecut.

Bundesliga : Etapa a 28 a : Paderborn – Augsburg , ora 16.30.

Dupa egalul de pe teren propriu de etapa trecuta in fata celor de la Schalke 04 , Augsburg cauta punctele ce i – ar aduce consolidarea pozitiei a 6 a, pe terenul unei Paderborn care s – a resemnat cu gandul ca sezonul viitor o va gasi in Zweite Bundesliga.

Bundesliga : Etapa a 28 a : Schalke 04 – SC Freiburg , ora 16.30.

Schalke o4 nu a mai cunoscut gustul victoriei de o luna. 3 – 1 a fost pentru albastrii lui Di Matteo in ultima victorie in Bundesliga. Cu Hoffenheim pe 07 martie. Pe Veltins Arena vine sambata , Freiburg ,echipa eliminata marti in cupa de Wolsburg , dar care in campionat pare a fi intr – o usoara revenire de forma.

Bundesliga : Etapa a 28 a : Hamburger SV – VFL Wolsburg , ora 19.30.

Pe Imtech – Arena din Hamburg , gazdele de la Hamburger SV primesc sambata in ultimul meci al zilei pe proaspat semi – finalista DFB Pokal, VFL Wolsburg. Fara victorie din februarie in Bundesliga , Hamburg cauta punctele care ar mai ajuta – o putin in lupta pentru evitarea retrogradarii , in fata unei Wolsburg pe care nu a mai invins – o pe Imtech – Arena din aprilie 2007.

MECIURILE DE DUMINICA ….

Bundesliga : Etapa a 28 a : FC Koln – Hoffenheim , ora 16.30.

Dupa meciul lung pe care la avut la mijlocul saptamanii la Dortmund in Cupa Germaniei , Hoffenheim se deplaseaza la Koln , unde obiectivul principal este victoria in meciul cu ” tapii ” antrenati de P. Stoeger. Victorie ce i – ar putea aduce lui Hoffe locul 6 in Bundesliga , binenteles asta numai daca Augsburg nu castiga in deplasarea de la Paderborn.

Bundesliga : Etapa a 28 a : VFB Stuttgart – Werder Bremen , ora 18.30.

In epilogul etapei , duminica incepand cu ora 18.30 pe Mercedes – Benz Arena , Maxim & comp. incearca sa mai salveze ce se mai poate din acest sezon de Bundesliga in fata unei Werder Bremen , care dupa un start excelent de retur , a inceput sa piarda teren in lupta pentru un loc ce duce in preliminariile Europa League.

( Alyn Mirea ).

 

Hannover si Hertha deschid etapa cu numarul 28

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu