CA-LI-FI-CA-REEEEE »» CAMPIOANA ROMÂNIEI CÂȘTIGĂ PE „CELTIC PARK” CU 4-3 ȘI E ÎN PLAY-OFF-UL CHAMPIONS LEAGUE!!!!!

Campioana României, CFR Cluj s-a impus cu scorul de 4-3 pe „Celtic Park” în manșa secundă a turului III preliminar al Champions League în fața campioanei Scoției, Celtic Glasgow și s-a calificat în play-off-ul competiției cu scorul general de 5-4.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor din Liga Campionilor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


La fel ca și în „Gruia”, CFR Cluj a început în forță duelul din Scoția și a reușit să deschidă scorul prin Deac în minutul 27, reușita sa stabilind scorul primului mitan.

Scoțienii au încpeut în forță actul second și au reușit să întoarcă rezultatul în doar 10 minute prin Forrest (min.51) și Edouard (min.61). Campionii României nu au acuzat șocul și s-au arruncat din noiu în atac rreușind să restabilească din nou egalitatea prin Omrani care a punctat de la punctual cu var în minutul 74. Bucuria ardelenilor a durat doar două minute, Christie aducându-I din  nou pe „alb-verzi” în avantaj. Peste alte patru minute, nou intratul Păun prinde un trasor care este scos în față de Bain iar Omrani aflat pe fază îl învinge pe goalkeeperul scoțienilor din apropiere pentru 3-3.

Finalul de meci a fost unul pe contre, fiind de-a dreptul interzis cardiacilor. În ultimul minut din cele șase de prelungire arătate de la margine, George Țucudean a fructificat o pasă a aceluiași Păun și a marcat pentruu 4-3 aruncând efectiv banca campioanei în aer.

4.00 era cota la Betano pentru ca CFR Cluj să se califice în timp regulamentar.

S-a terminat 4-3 iar Campioana României s-a calificat în play-off-ul Champions League unde va lupta pentru un loc în grupele competiției cu Slavia Praga.

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu