In cadere libera! » Parasita de Pioli si de catre fani, Inter a bifat cel de-al saptelea meci consecutiv fara succes in Serie A

Internazionale Milano va termina in genunchi acest sezon de Serie A. “Nerazzurii” au comis-o si in aceasta dupa-amiaza, pe terenul propriu, in fata modestei Sassuolo, pierzand cu scorul de 2-1.


Fara antrenor, fara fani, fara fotbal

Un nou meci, o noua infrangere. Aceasta pare a fi deviza Interului in ultima vreme, acolo unde nimic nu pare sa mai functioneze cum trebuie, in ciuda faptului ca milanezii au fost recent preluati de catre un grup de investitori chinezi. Nici macar socul demiterii ex-tehnicianului echipei, Stefano Pioli, nu a adus nimic bun pentru gruparea din Milano.

Redactia noastra a anticipat perfect surpriza de pe “Giuseppe Meazza”!


Punctul de reper al primei parti a avut loc in minutul 36. Dupa o minge pierduta in mod jenant la centrul terenului de catre fundasul “nerazzurilor”, Jeison Murillo,  Sassuolo a profitat cu varf si indesat pe contraatac, iar Pietro Iemmello, ajuns la finalizare, nu l-a iertat pe veteranul Samir Handanovic: 1-0 pentru Sassuolo, iar tribunele erau reduse complet la tacere.

7.50 era cota oferita de Unibet pentru un succes al lui Sassuolo in aceasta dupa-amiaza;


inter fani

Repriza secunda a inceput cum nu se putea mai prost. Iemmello a facut 2-0 din pasa lui Lirola, in urma unei faze in care gazdele au cerut hent la Berardi, atacantul lui Sassuolo. In momentul in care tabela afisa scorul de 0-2, galeria Interului a decis sa paraseasca tribunele, afisand urmatorul mesaj: “Din moment ce nu meritati sustinerea noastra… astazi va spunem “La revedere” si mergem sa mancam”.

 

In ciuda ocazillor destul de numeroase avute, Inter a reusit sa puncteze doar o singura data, prin Eder, cu 20 de minute inainte de finalul intalnirii, gol ce nu avea insa sa influenteze cu nimic repartizarea finala a punctelor. Scor final: 1-2, iar Inter a ajuns la cinci esecuri in ultimele sase runde din Serie A, capitol la care doar o singura formatie sta la fel de prost: “lanterna rosie” Pescara.

Vezi AICI golurile meciului!

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu