Caini, pisici si vestimantatia lui Kiraly la EURO: Momente haioase in prima emisiune ”Un Pont pe Zi”, difuzata pe B1 TV!

Trecuta din on-line, pe sticla, emisiunea ”Un Pont pe Zi” a debutat aseara in forta, la ora 00:00, Live pe B1 TV. Dan si Sabin au dat startul ideilor de pariere pentru Euro 2016, competitie care va debuta la finele acestei saptamani.

Prezentatorii emisiunii au abordat subiecte serioase, precum sansele Romaniei in extrem de dificila confruntare cu Franta, partida care va deschide de altfel intrecerea continentala. Au fost propuse ponturi logice pentru intalnirea de vineri seara, dar si pariuri interesante, in cote medii si uriase, pe realizari ale primei noastre reprezentative in acest meci:  marcam (cota 2.50), mai multe faulturi (1.30), maxim 3 cornere (1.85) sau gol Stancu, pronostic de incercat, intr-o cotatie de 7.75.

De asemenea, s-au adus in discutie marile favorite ale turneului din Hexagon, precum si reprezentativele mai slab cotate, dar valoroase, capabile sa atace chiar titlul continetal. In plus, Dan si Sabin au oferit 6 pronosticuri pentru jocurile zilei de marti, plus clasicul bilet de cota 2.

Poate cel mai amuzat moment al emisiunii, a fost cel in care s-au prezentat pariurile speciale. Pentru ca vorbim de Euro, o competitie uriasa, ce atreage multe pariuri, oferta ”specialelor” nu poate fi decat extrem de stufoasa.  Astfel, la o cota de 101.00 putem miza pe un gol inscris din careul opus, in timp ce cotatia 41 este acordata variantei ”un portar sa marcheze”. Ramanand la portari, putem miza ca Gabor Kiraly, longevivul goalkeeper al Ungariei, vesnic in pantaloni de trening intre buturi, va alege sa joace la acest Euro macar un meci in pantaloni scurti.

10 e cota la care putem paria ca un jucator este trimis acasa de la lotul nationalei sale, in timpul turneului. Cotatia este insa o nimica toata in comparatie cu cea oferita variantei in care o pisica sau un caine vor patrunde pe gazon, in timpul unui meci de la Euro: 81.00! 🙂

Va invitam cu drag sa urmariti emisiunea ”Un Pont pe Zi”, de luni pana vineri, Live pe B1 TV, de la o ora ce va ramane batuta in cuie pe tot parcursul Campionatului European de Fotbal: 00:00.  Dan si Sabin sunt pregatiti sa va propuna 30 de minute de informatii de top, analize de calitate, ponturi de 5 stele, dar si momente care sa va destinda, dupa o zi incarcata. Asadar, in incheiere, nu uitati: Luni – Vineri, ora 00:00, analizam si pariem impreuna cu Dan si Sabin pe B1 TV!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu