Pariuri1x2 va prezinta toate calculele din Liga 1! Vezi cum se pot califica in play-off Dinamo, Viitorul si Poli Iasi!

Mai este doar o etapa din sezonul regular al campionatului romanesc, iar calculele din Liga 1 sunte departe de a fi incheiate. Pe langa primele doua clasate, FCSB si CFR Cluj, doar Craiova si Asta Giurgiu mai sunt sigure de prezenta in play-off. Pentru ulimele 2 „bilete” pentru play-off se vor lupta in ultima runda Dinamo Bucuresti, Viitorul si Politehnica Iasi.

Cum se califica Dinamo Bucuresti?

„Cainii rosii” sunt la mana proprie. Victoria impotriva Astrei o va califica pe Dinamo in play-off. De asemenea, echipa lui Miriuta poate spera la o pozitie intre primele 6 chiar si in cazul in care nu va obtine toate cele 3 puncte puse in joc in urmatoarele situatii: daca Dinamo va remiza cu Astra, Poli Iasi nu trebuie sa castige cu Viitorul si daca Dinamo va fi invinsa, aceasta se poate califica daca Poli Iasi pierde cu Viitorul, iar Botosani nu castiga cu Gaz Metan Medias.


La Unibet primul pariu pana la 250 ron este GRATUIT!


Cum se califica Viitorul si Poli Iasi?

Duelul din Dealul Copoului va fi unul de „care pe care”, cele doua urmand sa lupte pentru calificare. Viitorul este matematic in play-off daca va castiga la Iasi, insa dobrogenilor le-ar putea fi de ajuns si o remiza, doar in conditiile in care Dinamo nu va invinge la Giurgiu. De cealalta parte, Poli Iasi va merge in play-off daca se va impune. In acelasi timp, elevii lui Stoican se pot califica si cu o remiza daca Dinamo va pierde cu Astra, dar si cu infrangere, in cazul in care Astra va castiga cu Dinamo, iar Botosani o va invinge pe Gaz Metan.

Cotele ultimei etape din Liga 1


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu