Calculele calificarii » Romania nu mai depinde de ea sa ajunga la baraj! Vezi scenariile!

Calculele calificarii » Romania n-a reusit decat o remiza alba cu Islanda, astfel incat o eventuala victorie in ultima etapa cu Liechtenstein ar putea sa nu fie de ajuns! Vezi aici scenariile posibile si cum pot ajunge „tricolorii” la barajul pentru Campionatul Mondial 2022!

Doar egal in Ghencea intre Romania si Islanda (0-0), iar „tricolorii” stau la mana nordicilor in ultima etapa. Selectionata lui Mirel Radoi ajunge la 14 puncte, iar Macedonia de Nord, aflata pe locul 2, a bifat 15 puncte dupa un 5-0 comandant cu Armenia (12 puncte). In ultima etapa, Romania joaca in Liechtenstein, iar Macedonia de Nord primeste vizita Islandei. Antrenorul nordicilor, Arnar Vidarsson, declara aseara dupa meci, „Obtinem un rezultat bun in Macedonia, ma intorc si imi cumparati o bere”.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Scenariul 1: Islanda invinge in Macedonia de Nord, iar Romania castiga cu Liechtenstein. Cel mai la indemana scenariu, ca echipa noastra sa acumuleze 17 puncte, iar nord-macedonenii sa ramana cu 15 puncte. Este totusi greu de crezut ca selectionata de la Skopje sa devina anesteziata in fata unui astfel de meci decisiv, in conditiile in care vine dupa o demonstratie de forta cu Armenia (5-0 la Erevan).

Scenariul 2: Islanda face egal in Macedonia de Nord, iar Romania castiga cu Liechtenstein. In acest caz, Romania ajunge la 17 puncte, iar Macedonia de Nord face 16 puncte. O victorie pentru nord-macedoneni inseamna ca „tricolorii” nu mai pot ocupa locul 2 de baraj pentru Campionatul Mondial 2022. Islanda va evolua cel mai probabil similar ca la Bucuresti, defensiv, incercand sa loveasca pe contre si la fazele fixe, iar nord-macedonenii vor incerca sa isi desfaca adversara.

Daca Romania termina pe locul 2, atunci disputam primul baraj pentru CM 2022, pe 24-25 martie 2022. Aici vor fi 12 echipe (6 capi de serie), cele 10 de pe locurile 2 din preliminarii + cele mai bune doua castigatoare de grupa in Liga Natiunilor. Al doilea baraj, se disputa pe 28-29 martie intre cele 6 castigatoare din primul, fara sa mai existe capi de serie.

Clasamentul grupei J inainte de ultima etapa

Bonus exclusiv Betfair: 550 RON!
  • Inregistrează-te la Betfair accesand aceasta pagina și folosește la inscriere codul promoţional ZSKW11. Doar astfel poți beneficia de promoție!
  • Depune si pariază minim 50 RON pe un pariu pe Sportsbook la o cotă de min 1.60 (dacă pariul eligibil este multiplu, cel puțin o selecție trebuie să aibă o cotă minimă de 1.6)
  • După ce pariul eligibil a fost soluționat, primești un bonus de 50 RON!

Repetă acești pași în următoarele 10 săptămâni și primești în total 550 RON BONUS!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu