Calculele Romaniei: Chinuit, dar aproape calificati!

Nationala noastra a ramas neinvinsa si doar cu un singur gol incasat in grupa F, dupa etapele 7 si 8 ale preliminariilor pentru Euro. Ne-au dezamagit insa intr-o anumita masura remizele cu Ungaria si Grecia, dar mai ales evolutiile Romaniei in compartimentul ofensiv. Am avut in fata doua reprezentative de batut, in special cea elena, dar inca o data s-a vazut lipsa unor atacanti in forma, eficienti si capabili sa fructifice macar una, doua din putinele ocazii avute.

In ciuda celor doar doua puncte acumulate, Romania se mentine cu sanse buna in batalia pentru accederea la turneul final. Am si fost ajutati de noroc, sau mai exact de golul egalizator marcat de nord-irlandezi, la ultimele faze ale meciului cu Ungaria. Un succes al maghiarilor la Belfast, ne-ar fi incurcat extrem de mult.

In acest moment, cu doar 2 jocuri ramase de disputat din campanie, Romania ocupa treapta a doua a ierarhiei, avand cu 3 puncte in plus acumulate fata de Ungaria, echipa de pe locul de baraj.

Clasamentul grupei F:

1. Irlanda de Nord 17 puncte
2. Romania 16 p
3. Ungaria 13 p
4. Finlanda 10 p
5. Ins. Feroe 6 p
6. Grecia 3 p

iordanescu romaniaRomania, in ultimele 2 etape – Calcule

In ultimele 2 partide, cele cu Finlanda (acasa, 8 octombrie) si Ins. Feroe (deplasare, 11 octombrie), Romania trebuie sa castige inca 4 puncte, pentru a fi sigura de calificare, fara a mai sta la mana altor rezultate. In aceste conditii, chiar daca acumuleaza maximum de puncte in duelurile cu Feroe (acasa) si Grecia (deplsare), Ungaria nu ne mai poate depasi in clasament. Daca maghiarii bifeaza doar 4 puncte in cele doua partide, Romania mai are nevoie doar de un succes. La egalitate de puncte cu Ungaria, „tricolorii” sunt dezavantajati de meciurile directe si de golul primit acasa.

Avem si sansa de a o depasi in clasament pe Irlanda de Nord, mai ales ca actualul lider al grupei are si cel mai greu program pe final: meciuri cu Grecia si Finlanda, contra celei de-a doua, la Helsinki! Pentru aceasta insa, in rundele finale, Romania trebuie sa castige un punct mai mult decat echipa lui O’Neill. Daca vor ajunge la egalitate, Romania trece peste britanici, gratie meciurilor directe (2-0, 0-0).

In cazul in care Irlanda de Nord, Romania si Ungaria acumuleaza punctaj egal la finele campaniei, prima noastra reprezentativa castiga batalia cu rivalele. Intr-un clasament intre cele 3, Romania s-ar impune cu 6 puncte castigate in directe (2-0, 0-0 cu Irlanda de Nord, 1-1, 0-0 cu Ungaria). Nord-irlandezii au 5 puncte (2-1, 1-1 cu Ungaria, 0-0, 0-2 cu Romania), iar Ungaria, 3 (1-1, 0-0 cu Romania, 1-2, 1-1 cu Irlanda de Nord)

Ultimele partide ale grupei F:

Joi, 8 octombrie: Ungaria – Ins.Feroe, Irlanda de Nord – Grecia, Romania – Finlanda
Duminica, 11 octombrie: Ins. Feroe – Romania, Finlanda – Irlanda de Nord, Grecia – Ungaria


Suedia – Austria: Ultimul tren pentru gazde!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu