Calificarile pentru Campionatul Mondial de Snooker ajung in faza finala! Turneul incepe saptamana aceasta

Campionatul Mondial de Snooker 2017

Cel mai important eveniment al calendarului anual de snooker este pe cale sa se inceapa. Pentru inca trei zile, jucatorii se vor lupta pentru a ajunge pe tabloul principal.


Calificari Campionatul Mondial de Snooker – Semifinale

Calificarile se desfasoara in trei tururi: sferturi, semifinale si finale. Meciurile se joaca dupa sistemul „cel mai bun din 19 frameuri”. Duminica s-au desfasurat primele partide din cadrul semifinalelor, urmand ca pana miercuri sa se incheie faza calificarilor.

Pana in acest moment, in faza finalelor s-au calificat jucatori ca Martin Gould, David Gilbert, Michael Holt, Peter Ebdon, Zhou Yuelong, Jamie Jones sau Yu Delu. Pentru un loc pe tabloul principal, Yu Delu il va infrunta pe Martin Gould, in timp ce Michael Holt va juca cu Peter Ebdon. Alti jucatori asteapta inca sa isi afle adversarii.

Hammad Miah si Akani Songsermsawad au reusit surprizele calificarilor, eliminandu-i pe Ricky Walden (10-7) si respectiv Joe Perry (10-9). Alte eliminari notabile sunt cele ale lui Robert Milkins si Mark Davis.


Toti noii clienti pot beneficia de BONUSUL de 1000 RON oferit de 888sport »» Click pentru inscriere!

Campionatul Mondial de Snooker incepe sambata

Turneul final al Campionatului Mondial de Snooker incepe sambata. Mark Selby, castigatorul de anul trecut, ramane favorit. La fel ca si Judd Trump, el are o cota de 5.50 la 888sport pentru ca castiga turneul. Ronnie O’Sullivan are cota 7.00 pentru a se impune, in timp ce Ding Junhui si Neil Robertson sunt de asemenea in topul favoritilor, cu cote de 12.00 si respectiv 13.00. Ei isi asteapta adversarii, pentru ca sambata, 15 aprilie, sa se dea startul acestei noi editii. Cei mai buni jucatori ai lumii vor juca pentru premii de 1.750.000 lire sterline, 375.000 fiindu-i rezervate doar castigatorului.

Puteti castiga si voi bani cu Campionatul Mondial de Snooker! Utilizand bonusul primit de la 888sport, puteti paria fara sa riscati banii proprii. Pariuri1X2 va analiza partide de la turneul final si va va propune cele mai bune ponturi din snooker!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu