Campionatele majore ale Europei intra in pauza! Ai aici tot ce trebuie sa stii, alaturi de cotele la titlu si data reluarii fiecarui campionat major!

Ne-am mai ramas extrem de putin timp pana la pauza de iarna, in care cele mai multe dintre campionatele europene vor intra in pauza. Astfel, echipa noastra va prezinta tot ceea ce trebuie sa stiti depsre fiecare campionat major al Europei inaintea pauzei, alaturi de cotele la titlu si data reluarii fiecaruia.


Bundesliga

Marti si miercuri se va disputa ultima etapa din turul Germaniei. Cu siguranta, campionatul nemtesc ne-a oferit un spectacol pe masura asteptarilor in cele 15 runde deja jucate. O regasim pe Bayern Munchen la egalitate de puncte cu nou-promovata RB Leipzig in fruntea clasamentului. In continuare, Hoffenheim, Hertha Berlin, Borussia Dortmund, Eintracht Frankfurt si FC Koln sunt despartite de doar 3 puncte in lupta pentru cupele europene. In ceea ce priveste evitarea retrogradarii, Darmstadt, cu doar 8 puncte castigate in 15 runde pare o condamnata clara la retrogradare, in timp ce Monchengladbach, Bremen, Wolfsburg, Ingolstadt si Hamburger, aflate la 6 puncte distanta una de cealalta, lupta pentru a evita pozitiile 16 si 17, ce ar putea si ele aduce retrogradarea.

Data reluarii campionatului: 20 ianuarie 2017
Superlative Germania
  • Cea mai buna aparare – Bayern Munchen, 9 goluri incasate;
  • Cea mai buna ofensiva – Bayern Munchen, 35 de goluri inscrise;
  • Cea mai slaba aparare – Werder Bremen, 33 de golur incasate;
  • Cea mai slaba ofensiva – Darmstadt, 11 goluri inscrise;
  • Echipa cu cele mai putine infrangeri – Hoffenheim, 0 infrangeri;
  • Golgheterul competitiei: Pierre Aubameyang, 16 goluri inscrise.
Cotele la titlu in Bundesliga

alte-cote


Citeste si:

Ligue 1

Miercuri se va incheia si campionatul Frantei. Nice este liderul competitiei, echipa lui Mario Balloteli fiind unul dintre cei mai surprinzatori lideri din campionatele europene ale Europei. Nice, cu un total de 43 de puncte cumulate, se afla la 4 puncte in fata celor de la AS Monaco si la 7 lungimi distanta de campioana en-titre, Paris Saint-Germain. La o distanta ce pare deja mult prea mare pentru a fi recuperata, Olympique Lyon, cu 31 de puncte, se lupta cu Guingamp (29 pct), Marseille, Rennes (ambele 27 pct), Toulouse (26 pct) si St. Etienne (25 pct), pentru un loc in cupele europene. In ceea ce priveste lupta pentru evitarea retrogradarii, regasim echpele pozitionate intre locul 12 si 20 distantate de doar 5 puncte, fapt ceea ce ne arata cat de strans este campionatul francez. Cu certitudine, returul din Ligue 1 va fi unul la fel de echilibrat si, in acelasi timp, unul la fel de surprinzator.

Data reluarii campionatului: 14 ianuarie 2017
Superlative Franta
  •     Cea mai buna aparare – Nice, 13 goluri incasate;
  •     Cea mai buna ofensiva – AS Monaco, 54 de gouri inscrise;
  •     Cea mai slaba aparare – Metz, 34 de goluri incasate;
  •     Cea mai slaba ofensiva – Nantes 11 goluri inscrise;
  •     Echipa cu cele mai putine infrangeri – Nice, 1 infrangere;
  •     Golgheterul competitiei: Edison Cavani, 17 goluri inscrise.
Cotele la titlu in Ligue 1

alte-cote

Serie A

Campionatul italian se va incheia pe 22 decembrie, odata cu partida AS Roma – Chievo. Spre deosebire de celalalte campionate importante ale Europei, in Serie A nici una dintre cele 20 de echipe ale primei ligii nu a surprins din punct de vedere pozitiv sau negativ, fiecare echipa respectandu-si statutul si valoarea din ultimii ani. Astfel, o regasim pe „Batrana Doamna” Juventus pe prima pozitie la 7 puncte in fata celor de la AS Roma si la 8 puncte peste Napoli si Lazio. In lupta pentru locurile de Europa League le avem pe AC Milan (33 puncte), Atalanta (33 puncte), Inter (27 puncte) si Fiorentina (26 puncte). De asemenea, in ceea ce priveste retrogradarea, echipele ce vor parasi Serie A la finele sezonului par deja cunoscute: Crotone (9 puncte), Palermo (9 puncte) si Pescara (8 puncte) sunt in acest moment condamnate, acestea alfandu-se la 5 puncte distanta de ocupanta pozitiei 17, Empoli (14 puncte) si la 8 lungimi distanta de Sassuolo (17 puncte).

Data reluarii campionatului: 7 ianuarie 2017
Superlative Italia
  •         Cea mai buna aparare – Juventus, 14 goluri incasate;
  •         Cea mai buna ofensiva – Napoli, 37 de gouri inscrise;
  •         Cea mai slaba aparare – Palermo, 34 de goluri incasate;
  •         Cea mai slaba ofensiva – Empoli, 9 goluri inscrise;
  •         Echipa cu cele mai putine infrangeri – Juventus, Napoli si Lazio, 3 infrangeri;
  •         Golgheterul competitiei: Belotti, Dzeko, Icardi, 12 goluri inscrise.
Cotele la titlu in Serie A

alte-cote


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu